Αρχική InfoMommy Υγεία Βραβεία ΕΒΕΑ 2014: Βραβείο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης για την ELPEN

Βραβεία ΕΒΕΑ 2014: Βραβείο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης για την ELPEN

elpen1Το 3ο βραβείο μέσα σ’ ένα μήνα λαμβάνει η ELPEN, η πρωτοπόρος ελληνική φαρμακευτική βιομηχανία, και αυτή τη φορά από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ). Μετά τα βραβεία «Αύξησης Απασχόλησης» στην εκδήλωση Diamonds of The Greek Economy και στον Πρόεδρο της ELPEN Δημήτρη Πενταφράγκα από την Ελληνική Εταιρία Φαρμακολογίας & Κλινικής Φαρμακολογίας, στην ετήσια εκδήλωση Βραβεία ΕΒΕΑ 2014 η ELPEN τιμήθηκε για 2η φορά μετά το 2005, με το βραβείο «Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης» για το έργο της και τις επιτυχημένες επιχειρηματικές δράσεις της στον χώρο της έρευνας, της καινοτομίας και της τεχνολογικής ανάπτυξης.

"Η ELPEN είναι ένα έργο καρδιάς το οποίο πηγάζει από την επιθυμία μας να προσφέρουμε στον συνάνθρωπο, να προσφέρουμε την ελπίδα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής και πρωτίστως Υγεία. Όλοι οι συνεργάτες μας, το επιστημονικό προσωπικό του Ερευνητικού Κέντρου, ο επιστημονικός και ιατρικός κόσμος και οι 850 εργαζόμενοί μας, είναι αυτοί που αξίζουν σήμερα τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μας καθώς χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να λαμβάνουμε αυτή τη σημαντική τιμητική διάκριση και μάλιστα για δεύτερη φορά. Αυτό το βραβείο είναι εξαιρετικά σημαντικό όχι μόνο για την ίδια την ELPEN, αλλά και για όλο τον ελληνικό επιστημονικό κόσμο, το ελληνικό επιχειρείν και τις ελληνικές εξαγωγές καθώς η ELPEN δίνει ένα λαμπρό παράδειγμα εξωστρέφειας και διεθνούς εμπιστοσύνης στα Ελληνικά προϊόντα αιχμής, με παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες", δήλωσε ο Πρόεδρος και Ιδρυτής της ELPEN κ. Δημήτριος Πενταφράγκας.

Το βραβείο αυτό συμπίπτει με τα 18 έτη λειτουργίας του Ερευνητικού - Πειραματικού Κέντρου (ΕΠΚ) της ELPEN και έτσι επιστεγάζεται η υψηλή ποιότητα του επιστημονικού έργου που πραγματοποιεί διαχρονικά. Το ΕΠΚ της ELPEN είναι ένα από τα μεγαλύτερα εργαστήρια εφαρμοσμένης βιοϊατρικής έρευνας στην ανατολική Ευρώπη και τη Μεσόγειο και το μεγαλύτερο στην Ελλάδα και χάρη στις σύγχρονες εγκαταστάσεις, τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και το εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό κατά τα διεθνή πρότυπα, έχει υλοποιήσει σημαντικές συνεργασίες με φορείς απ’ όλο τον κόσμο και έρευνες αιχμής υψηλών απαιτήσεων, που το κατατάσσουν μεταξύ των λίγων εργαστηρίων εφαρμοσμένης έρευνας και το μοναδικό που προέρχεται από την ελληνική παραγωγική βιομηχανία. Το πρότυπο ΕΠΚ ELPEN, είναι το μεγαλύτερο ιδιωτικό εργαστήριο της χώρας και απολαμβάνει εθνικής και διεθνούς αναγνώρισης με χαρακτηριστική την επιβράβευση από τον Sir Magdi Yacoub, ο οποίος το έχει χαρακτηρίσει ως «φανταστικό καινοτόμο project».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.