Αρχική Προτάσεις Αγοράς Βραβευμένες οι εγκαταστάσεις της Playmobil Hellas που σχεδίασε και υλοποίησε η Stirixis Group!

Βραβευμένες οι εγκαταστάσεις της Playmobil Hellas που σχεδίασε και υλοποίησε η Stirixis Group!

Η Stirixis Group βραβεύτηκε από τα European Property Awards για το έργο της μετεγκατάστασης της εταιρίας Playmobil Hellas με τον τίτλο «Highly Commended Mixed Use Interior Design».Η Stirixis σχεδίασε και υλοποίησε το project, μεταφέροντας επιτυχώς όλους τους προκαθορισμένους χώρους περιλαμβανομένων των γραφείων, του PLAYMOBIL FunPark, PLAYMOBIL FunStore, Lechuza Café, δημιουργώντας ταυτόχρονα και το πρώτο κατάστημα/showroom της Lechuza. Πρόκειται για ένα χώρο που συνολικά καταλαμβάνει πάνω από 1.500τμ και σκοπό έχει να δημιουργήσει στους επισκέπτες του τη συνολική και μοναδική βιωματική εμπειρία PLAYMOBIL.

Μέσα από τον συστημικό σχεδιασμό της Stirixis Group, επιτεύχθηκε η δημιουργία ενός μοναδικού χώρου όπου οι επισκέπτες και οι εργαζόμενοι θα μπορούν να βιώσουν συνολικά την εμπειρία της PLAYMOBIL. Παράλληλα η Stirixis Group αναλαμβάνοντας και τη διαχείριση του έργου εξασφάλισε την έγκαιρη παράδοση στο συμφωνημένο προϋπολογισμένο κόστος εξασφαλίζοντας τη μεγιστοποίηση της επένδυσης του πελάτη.

Το PLAYMOBIL FunPark, ένα από τα 5 που υπάρχουν παγκοσμίως, επιτρέπει την άνετη κυκλοφορία και το ξέγνοιαστο παιχνίδι των παιδιών, αλλά και την εύκολη επίβλεψη από τους γονείς και τους ειδικά εκπαιδευμένους ανθρώπους της εταιρίας. Οι θεματικές κατασκευές του χώρου σχεδιάστηκαν και δημιουργήθηκαν μετατρέποντας με ακρίβεια τα πιο διάσημα παιχνίδια της PLAYMOBIL σε μεγάλο μέγεθος. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στο πάρκο διασκέδασης επιλέχθηκαν με προσοχή, ώστε να είναι πιστοποιημένα, φιλικά προς τα παιδιά και το περιβάλλον, ενώ τα χρώματα είναι ζωηρά και τα ιδιαίτερα σχέδια για να τονίζουν την ποικιλία και τη χαρά της PLAYMOBIL.

345_playmobil_img_3005

Ο χώρος συμπληρώνεται με το PLAYMOBIL FunStore, σχεδιασμένο βάσει συγκεκριμένων προδιαγραφών της εταιρείας, και τη ρεσεψιόν, σχεδιασμένη με ένα εντυπωσιακό λευκό με καμπύλο ξύλο έπιπλο, που εξυπηρετεί ταυτόχρονα τους επισκέπτες και των δύο χώρων.

Ένας ιδιαίτερος χώρος είναι το Lechuza concept store του Γερμανικού Ομίλου, με έπιπλα εξωτερικού χώρου και «έξυπνες» αυτοποτιζόμενες γλάστρες υψηλής ποιότητας. Ο χώρος σχεδιάστηκε ως ένα high-end retail concept, που συνδυάζει το χώρο προβολής, ενημέρωσης και πώλησης των γλαστρών με ένα προσεγμένο καθιστικό. Τα European Property Awards, μέλος των International Property Awards, αποτελούν τα «Όσκαρ» για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της αρχιτεκτονικής και του interior design. Απονέμονται κάθε χρόνο σε έργα που πραγματοποιήθηκαν και ολοκληρώθηκαν εντός της ευρωπαϊκής γεωγραφικής ζώνης την τρέχουσα χρονιά των βραβείων.

334_playmobil_img_2977

Λίγα λόγια για την Stirixis
Η STIRIXIS Group είναι μια βραβευμένη συμβουλευτική εταιρεία που παρέχει ολιστικές επαγγελματικές λύσεις εξασφαλίζοντας μακροπρόθεσμη επιτυχία. Δημιουργεί, σχεδιάζει και διαχειρίζεται business concepts σε παγκόσμιο επίπεδο, στον τομέα του λιανικού εμπορίου, F&B, και στη βιομηχανία της φιλοξενίας και αναψυχής. Η STIRIXIS παρέχει στους πελάτες της πρακτικές συμβουλευτικού χαρακτήρα στρατηγικής ανάπτυξης που βασίζονται στη βαθιά κατανόηση της υλοποίησης, καθώς και τις εκτελεστικές δεξιότητες που βασίζονται στη βαθιά κατανόηση των επιχειρηματικών πλαισίων. Παρέχει πολύτιμη εμπειρία που αποκτήθηκαν κατά τα τελευταία 20 χρόνια, από 500 έργα της σε 22 χώρες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική και σήμερα έχει γραφεία στην Αθήνα, το Λονδίνο και το Βουκουρέστι. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.stirixis.com.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter