Αρχική InfoMommy Υγεία Βράβευση για τη ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε στα Health & Safety Awards 2015

Βράβευση για τη ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε στα Health & Safety Awards 2015

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015,  στο ξενοδοχείο «Grande Bretagne», η τελετή απονομής των Health & Safety Awards 2015, που διοργάνωσε η έκδοση Plant Management της Boussias Communications.

DSC_5811
Πρόκειται για διοργάνωση η οποία βραβεύει και αναδεικνύει τις καλύτερες πρακτικές στη διαχείριση Υγείας & Ασφάλειας στους εργασιακούς χώρους, από επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς και παρόχους υπηρεσιών.

Η ηγέτιδα ελληνική φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε τιμήθηκε με την ύψιστη διάκριση «WINNER» του επιχειρηματικού κλάδου «Pharmaceutical Companies» για το «Το Ολοκληρωμένο  Πρόγραμμα Ποιότητας Υγείας και Ασφάλειας της ΒΙΑΝΕΞ», αποδεικνύοντας στην πράξη ότι «το πολυτιμότερό της κεφάλαιο είναι οι άνθρωποί της».
Εκ μέρους της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. ,το βραβείο παρέλαβε η Quality System Manager της εταιρείας, Γεωργία Βέρδη, η οποία δήλωσε: «Εκ μέρους της διοίκησης της εταιρείας μας, της οικογένειας Γιαννακόπουλου, σας ευχαριστούμε όλους και ειδικά την επιτροπή για την υψηλή τιμητική διάκριση. Η διοίκηση της εταιρείας σέβεται και φροντίζει το προσωπικό, παρέχει όλα τα απαραίτητα μέσα και πόρους και διασφαλίζει σε όλους μας ένα άνετο, ευχάριστο, υγιές και ασφαλές περιβάλλον. Αισθανόμαστε όλοι περήφανοι για την εταιρεία μας και για το περιβάλλον όπου εργαζόμαστε, διότι η ποιότητα, η υγεία και η ασφάλεια είναι ύψιστη αξία».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.