Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Βραβεύτηκαν οι μαθητές που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό "Οι εθνικοί αγώνες των Ελλήνων στη Μακεδονία"

Βραβεύτηκαν οι μαθητές που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό "Οι εθνικοί αγώνες των Ελλήνων στη Μακεδονία"

kollia-mathites-1Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, βράβευσε χθες, Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015, επτά ομάδες μαθητών/μαθητριών, οι οποίες συμμετείχαν στο διαγωνισμό που διοργάνωσε το Σωματείο «Οι Φίλοι του Μουσείου του Μακεδονικού Αγώνα», με θέμα «Οι εθνικοί αγώνες των Ελλήνων στη Μακεδονία (1878-1912)», υπό την αιγίδα του ΥΜΑΘ.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα στη Θεσσαλονίκη (Προξένου Κορομηλά 23). Η Υφυπουργός βράβευσε μαθητές και μαθήτριες της Γ' Γυμνασίου από σχολεία ολόκληρης της Μακεδονίας, όπως: 1ο Γυμνάσιο Λευκοπηγής Κοζάνης, 1ο Γυμνάσιο Κοζάνης, 2ο Γυμνάσιο Λαγκαδά, 1ο Γυμνάσιο Νέας Ευκαρπίας, 2ο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης.

kollia-mathites

Στον χαιρετισμό της, η Υφυπουργός Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ανάφερε:

Η πλούσια Ελληνική Ιστορία, μας έχει διδάξει, ότι στο πέρασμα του χρόνου, ανταμείβονται οι αγώνες και η προσπάθεια. Τα βραβεία που κερδίσατε, ελπίζω να είναι μια ικανή ηθική ανταμοιβή που θα σας δώσει θάρρος, για να συνεχίσετε να είστε δημιουργικοί σε ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε στη ζωή σας. Θέλω να στείλω τα συγχαρητήριά μου και σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες που πήραν μέρος στο διαγωνισμό, και να τους υπενθυμίσω ότι η ζωή κρύβει πολλά βραβεία για τον καθένα μας, φτάνει να το τολμήσουμε. Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ και τους εκπαιδευτικούς που σας καθοδήγησαν για να πετύχετε στο διαγωνισμό.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter