Αρχική InfoDad Βρείτε ποιο είναι το φθηνότερο βενζινάδικο στην περιοχή σας με ένα κλικ!

Βρείτε ποιο είναι το φθηνότερο βενζινάδικο στην περιοχή σας με ένα κλικ!

βενζιναδικο
Το κόστος της βενζίνης μετακίνησης είναι απ’ τα έξοδα που απασχολούν πια όλα τα νοικοκυριά. Για να μη σπαταλάτε άδικα τα λεφτά σας, εκμεταλλευτείτε τώρα κι εσείς τη δυνατότητα που παρέχουν κάποια sites προκειμένου να μάθετε ποια είναι τα φθηνότερα βενζινάδικα στην περιοχή σας.

Καταρχήν υπάρχει το το site www.fuelprices.gr της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου όπου σας καλεί να στείλετε ένα δωρεάν μήνυμα από το κινητό σας στο 54151, την περιοχή που σας ενδιαφέρει και η υπηρεσία θα σας ενημερώσει λίγα δευτερόλεπτα μετά, για την τιμή της βενζίνης 95 οκτανίων, την επωνυμία και τη διεύθυνση των πλησιέστερων και πιο φθηνών βενζινάδικων.

Άλλα sites που σας παρέχουν ενημέρωση σχετικά με τις τιμές της βενζίνης στα κοντινά σας βενζινάδικα είναι τα : www.timesvenzinis.gr και www.gasprice.gr.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.