Αρχική InfoMommy Νέα Βρες το Κέντρο Βάρους Σου

Βρες το Κέντρο Βάρους Σου

γυναίκα κέντρο βάρουςΤο «Βρες Το Κέντρο Βάρους Σου» είναι μια ολοκληρωμένη ολιστική θεραπευτική παρέμβαση, που απευθύνεται σε όλους όσοι ταλαιπωρούνται από δυσλειτουργικές διατροφικές συνήθειες.
Η σύγχρονη επιστημολογική έρευνα αναφέρεται όλο και περισσότερο στον τρόπο που τρεφόμαστε και στο πόσο αυτός ο τρόπος επηρεάζει συνολικά τη ζωή μας, καταλήγοντας όλο και πιο συχνά στο συμπέρασμα του «είμαστε αυτό που τρώμε».

Το «Βρες Το Κέντρο Βάρους Σου» έχει σκοπό να εκπαιδεύσει ανθρώπους να αλλάξουν συνήθειες που αφορούν στη διατροφή τους, βοηθώντας να αποκτήσουν και να διατηρήσουν καινούργιες λειτουργικές δεξιότητες μέσα από τις οποίες θʼ αλλάξουν συνολικά την ποιότητα της ζωήs τους.

Αν σας ενδιαφέρει λοιπόν, όχι μόνο να χάσετε βάρος, όχι μόνο να μην το ξαναπάρετε αλλά και να μάθετε καινούριες δεξιότητες που θα αλλάξουν πολυεπίδα την ζωή σας,  ενημερωθείτε από τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.kentro.org/Cms/Pages.aspx?pageid=18


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter