Αρχική Νέα Βρέθηκε 4χρονο κορίτσι αγνώστου ταυτότητας σε οικισμό τσιγγάνων στα Φάρσαλα!

Βρέθηκε 4χρονο κορίτσι αγνώστου ταυτότητας σε οικισμό τσιγγάνων στα Φάρσαλα!

EA7560413AF1922ED7C753307103EF3EΜια περίεργη υπόθεση απασχολεί την Αστυνομία στη Λάρισα καθώς, σε έλεγχο ρουτίνας που έγινε σε οικισμό τσιγγάνων στα Φάρσαλα, εντοπίστηκε ένα τετράχρονο κοριτσάκι, ξανθό με πράσινα μάτια και ανοιχτό δέρμα, τα χαρακτηριστικά του οποίου δεν συνάδουν με τα χαρακτηριστικά των δυο γονέων του. Η εξόφθαλμη διαφορά με τους υπολοίπους Ρομά, οδήγησαν τους αστυνομικούς στο να ασχοληθούν με το θέμα και να αρχίσουν τις ερωτήσεις για την ταυτότητα του κοριτσιού.

Σύμφωνα με πηγές του onlarissa.gr, η γυναίκα που βρίσκονταν στο χώρο παραδέχθηκε πως το παιδί δεν είναι δικό της, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες. Οι αστυνομικοί μετέφεραν στη Λάρισα το κορίτσι, το οποίο κατά αστυνομικές πηγές «μίλησε κάποιες ελληνικές λέξεις» προκειμένου να γίνει αρχικά τεστ dna και εν συνεχεία να κινηθούν όλες οι διαδικασίες για την εξεύρεση της ταυτότητάς του.  Ήδη οι Αρχές επανεξετάζουν όλους τους φακέλους με υποθέσεις εξαφάνισης παιδιών από το 2009 και μετά, προσπαθώντας να εξακριβώσουν αν πρόκειται για κάποιο από αυτά. Παράλληλα, έχουν στείλει σήμα με τη φωτογραφία της μικρούλας σε όλες τις διεθνείς αστυνομικές αρχές για το ενδεχόμενο να έχει απαχθεί από το εξωτερικό.

Η οικογένεια, στο χώρο της οποίας βρέθηκε η μικρή, προσήχθη και κρατείται στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

Πηγή: http://www.onlarissa.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.