Βρέθηκε το 14 μηνών μωράκι που άρπαξε η μητέρα του από το Νοσοκομείο Παίδων

Περιστέρι: 6χρονη βρέθηκε να περιπλανιέται μόνη στον δρόμο - Εντοπίστηκε από ηλικιωμένο

Μετά την κινητοποίηση που προκάλεσε η είδηση ότι η 35χρονη μητέρα άρπαξε χθες το μόλις 14 μηνών μωράκι της  -παρά την απαγόρευση που της είχε επιβληθεί- από το Νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία»,  βρέθηκε ευτυχώς πριν από λίγο τόσο η ίδια όσο και το μωρό.

Πού βρέθηκε το 14 μηνών μωράκι

Η αρμόδια Εισαγγελέας είχε δώσει εντολή στην ΕΛ.ΑΣ. για τον άμεσο εντοπισμό της, προκειμένου το παιδί, 14 μηνών, να επιστρέψει στο νοσοκομείο. Έτσι, οι αστυνομικοί την εντόπισαν τελικά πριν από λίγο στην περιοχή της Κυψέλης μαζί με το βρέφος και τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά της. Το παιδί αυτή την ώρα μεταφέρεται στο Νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία», όπου θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το 14 μηνών κοριτσάκι νοσηλευόταν διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία εξαιτίας του γεγονότος ότι είχε εισπνεύσει καπνό για ώρα. Βέβαια, είχε και πολλά εγκαύματα μικρής έκτασης στο πρόσωπο, στα χέρια και τα πόδια. Σύμφωνα με το Star, μόλις το παιδί βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας , μετά από 12 ημέρες νοσηλείας, η μητέρα το άρπαξε και έφυγε κρυφά πριν πάρει το παιδί εξιτήριο. Ο λόγος; Φοβήθηκε μήπως της αφαιρέσουν την επιμέλεια, όπως είχε γίνει και με τη μεγαλύτερη κόρη της.