Βρήκαμε πού θα κάνετε το καλύτερο πάρτι γενεθλίων για τα παιδιά σας

Θέλετε να διοργανώσετε ένα παιδικό πάρτι που θα μείνει αξέχαστο στο παιδί σας και τους φίλους του. Γι’ αυτό και προσπαθείτε να σκεφτείτε τον πιο πρωτότυπο και προσιτό οικονομικά τρόπο για να τα καταφέρετε.

Στις μέρες μας, όμως, τα παιδικά πάρτι δεν είναι τόσο «εύκολα» όσο κάποτε, ενώ ο λιγοστός ελεύθερος χρόνος των γονέων και το απαιτητικό πρόγραμμα των παιδιών δεν τους επιτρέπει να ασχοληθούν όσο θα ήθελαν με την διοργάνωση του παιδικού πάρτι γενεθλίων.

Ευτυχώς, όμως, για εμάς τους πολυάσχολους γονείς, υπάρχουν τα Volta Fun Town, όπου μπορούμε να διοργανώσουμε τα πάρτι των παιδιών μας εξασφαλίζοντας ποιότητα, ασφάλεια, καλό φαγητό και διασκέδαση.

Τα παιδικά πάρτι στα Volta Fun Town παρέχουν, εκτός από μαγικούς και μεγάλους χώρους, προσκλήσεις για τους καλεσμένους, εορταστικό στολισμό του χώρου, service και party girl αποκλειστικά για εσάς. Cake και donuts για τους γονείς, 1 δραστηριότητα δώρο για κάθε παιδί καθώς και birthday gifts για τους εορτάζοντες!

Μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε το παιδικό μενού με βάση τις δικές σας προτιμήσεις. Ενδεικτικά μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε νοστιμότατα club sandwich, λαχταριστές πίτσες, κοτομπουκιές, μπιφτέκια, σουβλάκια, burgers, κεφτεδάκια, πέννες ή και brioche.

Παράλληλα, οι δραστηριότητες για τα παιδιά είναι αμέτρητες και διαφοροποιούνται ανάλογα με το κατάστημα Volta Fun Town που θα επιλέξετε. Οι επιλογές σας ξεκινούν από τον κλασικό και αγαπημένο παιδότοπο με τα αμέτρητα μπαλάκια του, rollers, τραμπολίνο, τρενάκια, mundialito και μπορούν να φτάσουν σε απίστευτα ύψη πάνω στους τοίχους αναρρίχησης!

Αν θέλετε, λοιπόν, το φετινό πάρτι του παιδιού σας να μείνει αξέχαστο σε όλους, επισκεφθείτε το πιο κοντινό σας Volta Fun Town ή το www.voltafuntown.gr