Αρχική InfoMommy Νέα Βρήκαν βδέλλα στο λαιμό 7χρονου κοριτσιού, στην Κίνα

Βρήκαν βδέλλα στο λαιμό 7χρονου κοριτσιού, στην Κίνα

βδελα
Η επτάχρονη μικρή παραπονιόταν στους γονείς της ότι δυσκολευόταν να αναπνεύσει. Αρχικά οι γονείς θεώρησαν ότι πρόκειται για κοινό κρυολόγημα.

«Σκεφτήκαμε ότι μπορεί να έχει κρυολογήσει, αλλά ποτέ δεν περιμέναμε ότι επρόκειτο για βδέλλα ή ότι θα μπορούσε να μείνει εκεί τόσο καιρό», είπε η μητέρα της μικρής.

Όμως όταν πήγαν στο νοσοκομείο, διαπίστωσαν ότι δεν πρόκειται για πονόλαιμο αλλά για βδέλλα στην τραχεία της.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Παίδων Κουνμίνγκ ανακάλυψαν έκπληκτοι όταν την εξέτασαν, μία βδέλλα πέντε εκατοστών στο λαρύγγι της και την αφαίρεσαν.

Πιστεύουν ότι η βδέλλα μπήκε στο σώμα του κοριτσιού αφότου το κορίτσι ήπιε κατευθείαν από βρύση κι εκτιμούν ότι το σκουλήκι αυξήθηκε σε μέγεθος, ενόσω ήταν στο λαιμό της ρουφώντας το αίμα της.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.