Αρχική Fun Time Βρουμ, βρουμ.....ένα αμάξι καρτ!

Βρουμ, βρουμ.....ένα αμάξι καρτ!

formula 1 me rola ygeias Τα αγοράκια λατρεύουν να παίζουν με αυτοκινητάκια καθώς από μικρά αναπτύσσουν ανδρικές συνήθειες. Εάν λοιπόν και το δικό σας παιδάκι είναι ένας μικρός ραλίστας που "οργώνει" το σπίτι και σκαρφίζεται νοερές βόλτες με το όχημά του, τότε αξίζει να φτιάξετε μαζί ένα ξεχωριστό αμάξι καρτ!

Τι θα χρειαστείτε:

7 ρολά υγείας

ένα χαρτόνι

τέμπερες

μολύβι

ψαλίδι

διπλόκαρφα ή τσαγκαράδικα τρούκς

Θα πάρετε τα ρολά υγείας και θα τα ζωγραφίσετε στο χρώμα της επιλογής του παιδιού. Θα τα αφήσετε να στεγνώσουν και στο μεταξύ θα στο χαρτόνι με το κάτω μέρος ενός ρολού κυκλάκια ώστε να φτιάξετε τις ρόδες. Κόβετε προσεκτικά τα κυκλάκια και έχετε κατά νου ότι κάθε αμάξι καρτ απαιτεί 4 ρόδες. Το τελευταίο στάδιο είναι η συναρμολόγηση! Βάζετε από 2 ρόδες σε κάθε πλευρά του ρολού και τις στερεώνετε με διπλόκαρφα ή τσαγκαράδικα τρούκς!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.