Αρχική InfoTeens Sports Waterski στο ναυάγιο της Ελευσίνας

Waterski στο ναυάγιο της Ελευσίνας

2_1Για ένα ταλαντούχο αθλητή που διψά για νέες εξορμήσεις δοκιμάζοντας τις αντοχές της σανίδας του, κάθε σημείο αποτελεί μια καινούρια πρόκληση. Όπως το ξακουστό ναυάγιο της Ελευσίνας που στη συγκεκριμένη περίπτωση, αποτέλεσε το νέο στοίχημα για τον Νικόλα Πλυτά!

Γεννημένο ταλέντο στο waterski, λάτρης του snowboard και παθιασμένοςμε τα extremesports, λίγες μέρες πριν ενηλικιωθεί, ο πρωταθλητής Νικόλας, αποφάσισε να δαμάσει το –γνωστό κάποτε ως βασιλοβάπορο- μετατρέποντάς το στο απόλυτο εμπόδιο για κόλπα και φιγούρες.

«Νιώθω ότι έχω κάνει ένα μεγάλο βήμα για τον εαυτό μου πάνω σε αυτό το άθλημα. Ήταν μοναδική εμπειρία που έστω και με αυτόν τον τρόπο, το πλοίο αυτό ήρθε και πάλι για λίγο στη ζωή.», δήλωσε ο ενθουσιασμένος αθλητής του waterski Νικόλας Πλυτάς.

3_1Μισοβυθισμένο στο πλάι με κάποια σκουριασμένα σημεία του να εξέχουν στην επιφάνεια, το «Mediterranean Sky» είναι ένα από τα δύο πολυτελή πλοία των γραμμών Καραγιώργη που καθιέρωσε τη γραμμή Πάτρα-Ιταλία, παροπλίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και ρυμουλκήθηκε από το λιμάνι της Πάτρας το 1996, όντας το μοναδικό από τα 18 ναυάγια που είναι ορατό στον κόλπο της Ελευσίνας μέχρι και σήμερα.Θύμα μιας καταιγίδας, βρίσκεται τα τελευταία 10 περίπου χρόνια, μόλις 100 μέτρα από τη στεριά, να κοσμεί με ανατριχιαστικό τρόπο τον όρμο δίπλα από την παλιά Εθνική Οδό.

Σε αυτό το τοπίο και με ένα ιστορικό πλοίο ως «τερέν», ο νεαρός skier πραγματοποίησε περίτεχνα slides με τη σανίδα του πάνω στο μέταλλο, πολύ ψηλά jump-starts, turns, flips και 360′s.

Ο προπονητής του, Γιώργος Χατζής εξήγησε: «Ο Νικόλας σήμερα ρισκάρει τη σωματική του ακεραιότητα, αλλά αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα! Στα 10 του έκανε Πανελλήνιο ρεκόρ και στα 11 πήρε διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Έχει αμέτρητες διακρίσεις και ρεκόρ σε πανελλήνιο, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο και είμαι σίγουρος πως σύντομα θα μιλάμε για τον νέο Παγκόσμιο Πρωταθλητή».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.