Αρχική InfoMommy Νέα weiß: Το κουβάρι της ενδοoικογενειακής βίας "ξετυλίγεται" σε ένα συγκλονιστικό βίντεο

weiß: Το κουβάρι της ενδοoικογενειακής βίας "ξετυλίγεται" σε ένα συγκλονιστικό βίντεο

weissΈνα μικρό κορίτσι παίζει με τις κούκλες του, πηγαίνει στο μπάνιο, σηκώνει το κουτί με τα πράγματα που έχει η μητέρα της για το μακιγιάζ της και ζωγραφίζει το πρόσωπό της. Στο δρόμο μέσα από τον πεντακάθαρο διάδρομο περνάει μπροστά από τις εικόνες μιας ευτυχισμένης οικογένειας. Όταν το κορίτσι τρέχει προς τη μητέρα της, η οποία εξακολουθεί να είναι στο κρεβάτι για να την ξυπνήσει, το θέαμα είναι σαφές: το λευκό της αθωότητας μπορεί να είναι πολύ παροδικό.

Η δημιουργός του βίντεο Julia Peters, αποφασίζει στο εντυπωσιακό της έργο, παρουσιάζοντας ένα σχεδόν κλινικά γυαλιστερό λευκό διάκοσμο, να δημιουργήσει τέτοια πλοκή που να κορυφώνεται αφήνοντας αυτή τη δραματική αντίστιξη που σοκάρει.

32007a078b7e81334fcee0542302ba410e207f25Είναι σαφές ότι ο σκηνοθέτης κατάφερε να αυξήσει ακόμη περισσότερο το ήδη εξαιρετικό αποτέλεσμα στο τέλος της ταινίας, υποστηρίζοντας με τη βοήθεια της καταπληκτικής φωτογραφίας και της εξίσου μελετημένης σε ανάλυση εικόνας, τη δραματουργία. Η ταινία αυτή αποτελεί αν μη τι άλλο ένα συναρπαστικό αριστούργημα για το τεράστιο ζήτημα της έμφυλης/ενδοοικογενειακής βίας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.