Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Wii U: Ο διάδοχος του Wii

Wii U: Ο διάδοχος του Wii

H Nintendo παρουσίασε την πολυαναμενόμενη νέα παιχνιδοκονσόλα της Wii U, η οποία διαθέτει ένα χειριστήριο ελέγχου στο μέγεθος ενός υπολογιστή-ταμπλέτας, με οθόνη αφής και κάμερα.
To Wii U αποτελείται από μια κεντρική συσκευή η οποία συνδέεται με μια οθόνη τηλεόρασης και ελέγχεται από ένα ελαφρύ χειριστήριο που διαθέτει οθόνη αφής 6,2 ιντσών, μια κάμερα στο μπροστινό μέρος και έχει όλα τα παραδοσιακά πλήκτρα ελέγχου (τα κυκλικά pad, +Control Pad, A/B/X/Y , L/R και ZL/ZR). Η ταμπλέτα μπορεί να λειτουργήσει ως χειριστήριο με το βλέμμα στην συνδεδεμένη τηλεόραση και στην οθόνη του χειριστηρίου (δεύτερη οθόνη) είτε αυτόνομα, ως φορητή παιχνιδομηχανή στο σπίτι ή για βιντεοκλήσεις. Το Wii U διατηρεί τη συμβατότητα προς τα πίσω, δηλαδή παίζει τους τίτλους του Wii και δέχεται όλα τα αξεσουάρ του Wii. Μπορεί να υποστηρίξει έως και τέσσερα Wii Remote ή Remote Plus.
Η νέα κονσόλα αναμένεται να βγει στην αγορά την άνοιξη του 2012 σε άγνωστη τιμή προς το παρόν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.