Αρχική InfoTeens Style WikiBear: Το έξυπνο αρκουδάκι που συνδέεται στο διαδίκτυο! (βίντεο)

WikiBear: Το έξυπνο αρκουδάκι που συνδέεται στο διαδίκτυο! (βίντεο)

Wiki-Bear-Photo-on-Couch2-4-14-620x488Ένα πανέξυπνο λούτρινο αρκουδάκι είναι έτοιμο να απαντήσει σε δύσκολες ερωτήσεις, να συνομιλήσει μαζί σας ακόμα και να πει ανέκδοτα!

Πρόκειται για το WikiBear που είναι εξοπλισμένο με ένα δέκτη Bluetooth, ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο και μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο μέσω μιας εφαρμογής για smartphones.

Το χαριτωμένο αρκουδάκι εμφανίστηκε πρόσφατα στη διεθνή έκθεση παιχνιδιού ToyFair 2014 στη Νέα Υόρκη, ενώ το τελειοποιημένο μοντέλο πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά τον Ιούνιο.

Όταν καλείται να απαντήσει σε μία ερώτηση, το WikiBear συνδέεται στο διαδίκτυο και αναζητά σχετικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα Wikipedia και σε άλλους ιστότοπους.

Από τη στιγμή που θα απενεργοποιήσετε το Bluetooth, το WikiBear συμπεριφέρεται όπως ένα κανονικό λούτρινο αρκουδάκι.

Δείτε το βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter