Αρχική InfoTeens InfoΓνώση Wikivoyage: O ταξιδιωτικός οδηγός του Wikimedia σε 6 διαφορετικές γλώσσες

Wikivoyage: O ταξιδιωτικός οδηγός του Wikimedia σε 6 διαφορετικές γλώσσες

Αν σας αρέσουν τα ταξίδια κι ονειρεύεστε κάποτε να ταξιδέψετε σε ολόκληρο τον κόσμο, η διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια Wikipedia με τη νέα της λειτουργία Wikivoyage.org απευθύνεται σε σας.
Ο νέος ταξιδιωτικός οδηγός που τροφοδοτείται ελεύθερα με πληροφορίες που παρέχουν οι χρήστες του διαδικτύου- μπορείτε να βοηθήσετε κι εσείς- αριθμεί ήδη 50.000 άρθρα σε έξι διαφορετικές γλώσσες.

«Υπάρχει τεράστια ζήτηση για πληροφορίες για ταξίδια, αλλά πολύ λίγες πηγές παρέχουν εξαντλητική πληροφόρηση χωρίς να είναι εμπορικές», υπογράμμισε η διευθύντρια του ιδρύματος, Σου Γκάρντνερ.

Πηγή γι αυτό το εγχείρημα υπήρξε ο ταξιδιωτικός οδηγός Wikivoyage ο οποίος υποστηρίζεται από μια γερμανική οργάνωση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και διέθεσε το σύνολο του περιεχομένου του και την ονομασία του στο νέο αυτό πρόγραμμα.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την ιδέα ότι ανήκουμε στην κοινότητα Wikimedia», σχολίασε ο Πίτερ Φιτζέραλντ, ένας από τους διαχειριστές του προγράμματος αυτού. «Καλούμε όλους τους ταξιδιώτες να ενωθούν μαζί μας για να δημιουργήσουμε έναν διαδικτυακό ταξιδιωτικό οδηγό ανεξάρτητο και μη εμπορικό για ολόκληρο τον κόσμο. Είμαστε βέβαιοι ότι ο οδηγός αυτός θα γίνει η πηγή Νο 1 στο Internet για τα ταξίδια».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.