Αρχική InfoMommy Νέα "Wishes for Baby": Μανούλες ανά τον κόσμο καλωσορίζουν τα μωρά τους με μια ευχή! (Βίντεο)

"Wishes for Baby": Μανούλες ανά τον κόσμο καλωσορίζουν τα μωρά τους με μια ευχή! (Βίντεο)

neogennhtoΚάθε νέο έτος φέρνει μαζί του νέους στόχους, νέες ελπίδες και πολύτιμες ζωές. Η διαφήμιση της Fisher-Price που θα δείτε παρακάτω, γιορτάζει τα μωρά που γεννήθηκαν κατά τις πρώτες ώρες του 2015 και τα όνειρα των γονέων τους για εκείνα.

Η διαφήμιση με τίτλο "Wishes for Baby" δείχνει μητέρες σε 10 νοσοκομεία σε επτά διαφορετικές χώρες -τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, το Μεξικό, τη Βραζιλία, την Κένυα, το Μπαγκλαντές και την Πολωνία- οι οποίες κρατώντας τα νεογέννητα μωρά τους μοιράζονται τις επιθυμίες τους για εκείνα και τις ελπίδες των γονέων σε όλο τον κόσμο!

Ο σκηνοθέτης της διαφήμισης Patrick Creadon και πατέρας τριών παιδιών συνοψίζει όλο το νόημα του βίντεο σε μία φράση: "Την πρώτη φορά που κρατάτε το νεογέννητο στα χέρια σας, θέλετε τόσα πολλά πράγματα για εκείνο...Είσαι γεμάτη με την απίστευτη επιθυμία να έχουν κάθε ευκαιρία στη ζωή τους".

Δείτε το βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.