Αρχική InfoDad "With Dad": Δείτε το βίντεο που φέρνει πιο κοντά μπαμπάδες και γιους!

"With Dad": Δείτε το βίντεο που φέρνει πιο κοντά μπαμπάδες και γιους!

fea-superbowl-ads-nissan-hed-2015Μια κλασική ιστορία για τα προβλήματα της καθημερινότητας με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι εκατοντάδες γονείς στην προσπάθειά τους να δώσουν προτεραιότητα στην οικογένεια τους, καθώς πασχίζουν ταυτόχρονα να εξισορροπήσουν τις ανάγκες μιας απαιτητικής εργασίας.

Η καινούρια διαφήμιση της Nissan για το Super Bowl μπορεί να έχει ως κεντρικό θέμα τη σχέση πατέρα και γιου, υπονοεί όμως ότι είναι απαραίτητο και οι δύο γονείς να μοιράζονται εξίσου την αποφασιστικότητα, το κουράγιο, τη σκληρή δουλειά αλλά και τις θυσίες που απαιτούνται για να κρατήσουν την οικογένεια τους δυνατή και ενωμένη για όσο θα μεγαλώνουν τα παιδιά τους.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: www.superdad.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.