Αρχική Νέα www.lisari.gr

www.lisari.gr

www.lisari.grΣτο ελληνικό Internet μπορείτε να βρείτε πλέον το πιο ενδιαφέρον λυσάρι για τα σχολικά σας προβλήματα. Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι στο site www.lisari.gr μπορείτε να βρείτε όλες τις σχολικές λύσεις του Γυμνασίου από έμπειρους εκπαιδευτικούς που αναλύουν βήμα βήμα τις ασκήσεις και τη θεωρία των Μαθηματικών στην οθόνη του υπολογιστή σας.

Περισσότερα από 3.500 video καλύπτουν τα σχολικά κεφάλαια των Μαθηματικών για τις τρεις τάξεις του γυμνασίου. Η λύση κάθε άσκησης έρχεται στην οθόνη του υπολογιστή του μαθητή από έμπειρους καθηγητές με αναφορά στην θεωρία της άσκησης και τη λύση της βήμα προς βήμα. Το αποτέλεσμα είναι τα μαθηματικά να γίνονται πιο φιλικά και πιο εύκολα και τα παιδιά να εξοικειώνονται με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.
Μόνο που, όπως μας ενημερώνουν οι υπεύθυνοι, η υπηρεσία θα είναι δωρεάν για λίγο καιρό ακόμα. Οπότε, σπεύστε.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.