Χαλκιδική: Αυτός είναι ο «Ξανθός Μάγος» που βίαζε την 16χρονη βαφτιστήρα του

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 78χρονου, ο οποίος ασελγούσε σε βάρος της 16χρονης βαφτιστήρας του.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις α) του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και β) της κατάχρησης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, πράξεις που φέρονται ότι τελέσθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από το μήνα Ιούνιο του έτους 2020 έως και το μήνα Αύγουστο του έτους 2021, στη Νέα Καλλικράτεια και στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για τον Γρηγόριο Παπαΐωάννου του Δημητρίου και της Θεοδώρας, γεννημένος το 1945 στο Κνίδη Βεντζίου Γρεβενών.

Ο ίδιος, που είναι γνωστός στον κόσμο ως Ξανθός Μάγος, κατηγορείται για υπόθεση βιασμού κατ’ εξακολούθησης, της ανήλικης βαφτιστήρας του.

Όπως αναφέρεται στην ποινική δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, από τον Ιούνιο του 2020 έως τον Αύγουστο του 2021 ενώ βρισκόταν μόνος του με την 16χρονη (τότε) κοπέλα του σε περιοχή της Χαλκιδικής, “την περιήγαγε σε κατάσταση ανικανότητας για αντίσταση, προσφέροντάς της κάνναβη σε τσιγάρο και αλκοόλ και ακολούθως την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις“.

Με τα παραπάνω στοιχεία και βάσει εντάλματος ο Ξανθός Μάγος προφυλακίστηκε και τελεί υπό κράτηση.

Διαβάστε επίσης:

“Αυτή ήταν η τελευταία του κουβέντα”: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 9χρονου Δημήτρη – Η απόφαση του δικαστηρίου για τον γιατρό

«Το βιβλίο»: Το πιο ωραίο τραγούδι για το παιδικό βιβλίο από την χορωδία του 4ου Πειραματικού Σχολείου Ερμούπολης (video)

Psaroloco 2023: Μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία για παιδιά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (8-9/4)