Αρχική InfoTeens Sports "Χάλκινος" ο Χρήστος Βολικάκης στη ποδηλασία στο Grand Prix του Μινσκ

"Χάλκινος" ο Χρήστος Βολικάκης στη ποδηλασία στο Grand Prix του Μινσκ

O Χρήστος Βολικάκης πρόσθεσε ακόμα ένα μετάλλιο στην εντυπωσιακή συλλογή του. Ο Έλληνας πρωταθλητής της πίστας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, στο κέιριν, στο πολύ δυνατό Grand Prix στο Μινσκ της Λευκορωσίας.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος. Αυτή η επιτυχία είναι πολύ σημαντική για μένα μιας και ήταν ο πρώτος αγώνας μου μετά την επέμβαση που έκανα. Την χρειαζόμουν και μου δίνει δύναμη για τη συνέχεια, με μεγάλο στόχο τους Ολυμπιακούς στο Ρίο. Είχα μεγάλη αποχή από τους αγώνες και ήθελα να έρθει όσο πιο γρήγορα γινόταν μια επιτυχία. Και ήρθε στον πρώτο αγώνα», δήλωσε ο Χρήστος μετά την ολοκλήρωση του αγώνα του και συνέχισε:

«Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Έχουμε καλύψει αρκετό έδαφος και έχουμε άλλους τρεις μήνες πολύ σκληρής δουλειάς, μέχρι τους Ολυμπιακούς. Πιστεύω ότι θα κάνουμε αυτά που πρέπει για να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο».

Μια επιτυχία και ένα μετάλλιο που επιβεβαίωσε ότι επέστρεψε δυνατός και έτοιμος για μεγάλες επιτυχίες, μετά την το χειρουργείου που υποβλήθηκε στη μέση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.