Αρχική Νέα Χαμόγελο του Παιδιού: Εξαφανίστηκε η 7χρονη Χεϊντάρι Νασταράν - Μπορείτε να βοηθήσετε να βρεθεί;

Χαμόγελο του Παιδιού: Εξαφανίστηκε η 7χρονη Χεϊντάρι Νασταράν - Μπορείτε να βοηθήσετε να βρεθεί;

Στις 22/01/2016 εξαφανίστηκε η Χεϊνταρι (επ) Νασταράν (ον), 7 ετών, αφγανικής καταγωγής, στα ελληνικά χωρικά ύδατα, στην προσπάθειά της να περάσει με βάρκα από την Τουρκία στην Ελλάδα, μαζί με τους γονείς της και τα τρία ακόμα αδέρφια της. Η βάρκα ανετράπη σε βραχονησίδα πλησίον της Καλύμνου και το Λιμενικό Σώμα της Ελλάδας και της Τουρκίας διέσωσε κάποιους από τους επιβαίνοντες της βάρκας. Στους διασωθέντες ήταν και τα δύο ανήλικα αδέρφια της Νασταράν, τα οποία τώρα διαμένουν στο νησί της Καλύμνου. Ωστόσο, οι γονείς και η 18χρονη αδερφή της Νασταράν δυστυχώς ανασύρθηκαν νεκροί από το ναυάγιο.

Η Νασταράν έχει ύψος 1.50 εκ., ζυγίζει 35 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε γαλάζιο μπουφάν, γαλάζιο σκούφο, κόκκινο κασκόλ, λεοπάρ κολάν και μαύρες μπότες. Επίσης, η Νασταράν φέρει σημάδι από έγκαυμα στο ύψος του αστραγάλου.

Τα ανήλικα αδέρφια της Νασταράν, 15 και 16 ετών, αναζητούν την αδελφή τους, καθώς πιστεύουν ότι ίσως έχει διασωθεί.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά

Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000

e mail: 116000@hamogelo.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.