Αρχική Infokids Υγεία Χαμόγελο του Παιδιού: Επιτέλους, βρέθηκε μόσχευμα για τον μικρό Πανούλη!

Χαμόγελο του Παιδιού: Επιτέλους, βρέθηκε μόσχευμα για τον μικρό Πανούλη!

11813349_979038275482232_1796439161617093452_nAργά προχθές το βράδυ βρέθηκε μόσχευμα για τον μικρό Πανούλη και εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο.Η μεταμόσχευση νεφρού πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σε νοσοκομείο της Ιταλίας όπου ο Πανούλης ήταν σε λίστα αναμονής. Ο Πανούλης μας βγήκε από την εντατική και είναι καλά στην υγεία του. Το ενδιαφέρον , οι ευχές και η αγάπη σας έπιασαν τόπο και μετά από 3 χρόνια απίστευτης ταλαιπωρίας.... ο μικρός Πανούλης χαμογελά και πάλι!

Όσοι ενδιαφέρεστε να μάθετε για τη δωρεά οργάνων μπορείτε να απευθυνθείτε στον ΕΟΜ, στο 1147 ή να ενημερωθείτε από το www.eom.gr

Πανούλη, σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή ανάρρωση και γρήγορα να γυρίσεις στο σπίτι σου, υγιής και χαμογελαστός!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter