Αρχική Αληθινές Ιστορίες Χαμόγελο του Παιδιού: H επιθυμία του μικρού Κωνσταντίνου να προσευχηθεί για να γίνει καλά

Χαμόγελο του Παιδιού: H επιθυμία του μικρού Κωνσταντίνου να προσευχηθεί για να γίνει καλά

prayer1Άλλη μια βάρδια έφτανε προς το τέλος της, όταν δεχθήκαμε κλήση για ένα εξιτήριο από Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Αφορούσε τον μικρό Κωνσταντίνο, ο οποίος λόγω της πάθησής του, η αναπνοή του υποστηρίζεται μηχανικά. Δεν ήταν όμως μια απλή διακομιδή.

Ήταν διαφορετική από τις άλλες διότι ο Κωνσταντίνος εξέφρασε την επιθυμία του να επισκεφθεί ένα Μοναστήρι. Έτσι νιώσαμε την ανάγκη να προσφέρουμε πέρα από το διασωστικό κομμάτι, το ανθρώπινο και κοινωνικό κομμάτι μας εκπληρώνοντας την επιθυμία του, που τόσο καιρό ονειρευόταν.

Ο Κωνσταντίνος ήταν πολύ χαρούμενος σε όλη την διαδρομή. Μόλις φτάσαμε, κατέβαλλε τεράστια προσπάθεια να σηκωθεί από το φορείο και με τη βοήθειά μας κατάφερε να φιλήσει την εικόνα ενός Αγίου, καθώς και να συνομιλήσει έστω και για λίγο με τις μοναχές. Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα συγκίνησης και χαράς που υπήρχε παίρναμε δύναμη μέσα από το κουράγιο του και τη θέλησή του για ζωή.

Το χαμόγελό του θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις καρδιές μας και είναι αυτό για το οποίο προσπαθούμε καθημερινά ώστε όλα τα παιδιά να μπορούν να το έχουν στα πρόσωπά τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter