Αρχική Νέα Χαμόγελο του Παιδιού: Η εξαφάνιση των παιδιών αγγίζει κάθε οικογένεια

Χαμόγελο του Παιδιού: Η εξαφάνιση των παιδιών αγγίζει κάθε οικογένεια

4-6-2014 09-59-15 πμ

"Το πρόβλημα των εξαφανισμένων παιδιών είναι σύνθετο και δεν γνωρίζει σύνορα". Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά (25 Μαΐου), το «Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Missing Children Europe πραγματοποίησε σήμερα 2 Ιουνίου 2014 συνάντηση κοινωνικού χαρακτήρα με στόχο την πρόληψη και την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με το ζήτημα των εξαφανισμένων παιδιών.

«Όταν κάθε λεπτό μετράει…» ήταν το μήνυμα της φετινής εκδήλωσης και όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Χαμόγελου κ. Κώστας Γιαννόπουλος, «Όταν κάθε λεπτό μετράει δεν πρέπει να χάνεται ούτε ένα δευτερόλεπτο. Η ζωή κάθε παιδιού είναι πολύτιμη και δεν πρέπει να τη βλέπουμε μόνο σαν στατιστικό στοιχείο».

Για το Infokids.gr:
Ρεπορτάζ: Μαρία Ιωαννάτου
Κάμερα – Μοντάζ: Ανδρέας Παπάζογλου


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.