Αρχική InfoTeens Υγεία Χανιά: Κλαμπ κινδυνεύει με λουκέτο γιατί σέρβιρε ποτά σε ανήλικους

Χανιά: Κλαμπ κινδυνεύει με λουκέτο γιατί σέρβιρε ποτά σε ανήλικους

drinking-teens-at-partyΣτο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, που θα συνεδριάσει το μεσημέρι της Δευτέρας, παραπέμπει - για τη λήψη οριστικής απόφασης - η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής το θέμα της οριστικής ανάκλησης άδειας ενός από τα πλέον δημοφιλή νυχτερινά κλαμπ της παλιάς πόλης των Χανίων, καθώς, μετά από ελέγχους από τις αρμόδιες υπηρεσίες, διαπιστώθηκε ότι έχει σερβίρει, κατ' επανάληψη, αλκοόλ σε ανηλίκους.

«Το θέμα είναι σοβαρό, διότι αφορά την κατανάλωση αλκοόλ από ανήλικους. Υπάρχει έκθεση της Αστυνομίας, η οποία έχει αποσταλεί στο αρμόδιο τμήμα αδειοδοτήσεων του Δήμου Χανίων», τόνισε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, αντιδήμαρχος Χανίων, Γιώργος Φραγγεδάκης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Neakriti.gr το συγκεκριμένο κλαμπ είναι υπότροπο, καθώς είχε κλείσει για 20 μέρες στη διάρκεια του χειμώνα, επειδή, όπως είχε διαπιστωθεί μετά από ελέγχους, είχε σερβίρει αλκοόλ σε 6 ανήλικους. Σε επόμενο έλεγχο, μετά το άνοιγμά του, διαπιστώθηκε ότι και πάλι είχε σερβίρει αλκοόλ σε μεγάλο αριθμό ανηλίκων, που οι πληροφορίες τους αναφέρουν στους 38. Με βάση τα ισχύοντα και αν δεν υπάρξει κάποια εντυπωσιακή εξέλιξη, το συγκεκριμένο μαγαζί βάζει οριστικά "λουκέτο".

Διαβάστε επίσης:

Έφηβοι: Τι να πίνουν όταν βγαίνουν με την παρέα τους;

«Μαμά θα πάμε για ποτό»: Οταν βγαίνουν οι έφηβοι βεβαιωθείτε ότι….

Πώς θα αναγνωρίσω ότι το παιδί μου πίνει αλκοόλ;


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.