Χανιά: Κλώτσησε τη 2χρονη εγγονή του σε ζαχαροπλαστείο και συνελήφθη

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Κρήτη. Ένας παππούς κλώτσησε το εγγονάκι του μέσα σε ζαχαροπλαστείο και συνελήφθη.

Πελάτες κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία

Δεν πίστευαν στα μάτια του οι πελάτες ενός ζαχαροπλαστείου, όταν είδαν έναν παππού να κλωτσάει μπροστά τους το εγγόνι του. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για έναν 50χρονο από την Αλβανία, ο οποίος φέρεται να χτύπησε και να κλώτσησε τη δίχρονη εγγονούλα του.

Όταν οι πελάτες στο μαγαζί είδαν το περιστατικό, τον κατήγγειλαν και κάλεσαν τις Αρχές. Οι άνδρες της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο, του πέρασαν χειροπέδες και η υπόθεση αναμένεται να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Διαβάστε επίσης:

“Λάχανα και Χάχανα O καλός μου εαυτός”: Το νέο μιούζικαλ για παιδιά στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (από 9/10)

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ ενώνει τις δυνάμεις του με τη Science For You για την ανάπτυξη ηλεκτρονικής εφαρμογής για παιδιά με αναπηρία

“Ο Μπαλ στον αέρα”: Οι Patari Project μάς προσκαλούν σε μια ανατρεπτική παιδική παράσταση στη Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» (από 9/10)

Γνωρίστε τον 12χρονο Βασίλη που είναι αριστούχος μαθητής και βοσκός από την Νάξο!