Αρχική Deco Χάος στο γραφείο; Όχι πια! Δείτε 6 τρόπους να οργανώσετε σωστά το γραφείο, στο σπίτι!

Χάος στο γραφείο; Όχι πια! Δείτε 6 τρόπους να οργανώσετε σωστά το γραφείο, στο σπίτι!

PicMonkey Collage

Οργανώνω το γραφείο, Συμμαζεύω τα καλώδια!

Ένα κουβάρι καλωδίων πίσω από μια τηλεόραση/υπολογιστή ή το γραφείο είναι αρκετό για να προκαλέσει βραχυκύκλωμα, ειδικά όταν χρειάζεται να μετακινήσετε τα πράγματα που βρίσκονται γύρω τους. Οργάνωση τώρα!

Χρησιμοποιήστε χρωματιστά αυτοκόλλητα για να ξεχωρίσετε την προέλευση του κάθε καλωδίου. Ακόμα εάν θέλετε, προσαρμόστε  κλιπ, που μπορούν να κάνουν την ίδια δουλειά!

Οργανώνω το χρόνο μου!

Κάντε ένα μηνιαίο ημερολόγιο που να είναι τόσο ευμετάβλητο, όσο το πρόγραμμά σας. Χρησιμοποιήστε αυτοκόλλητα χαρτάκια. Έτσι, θα μετακινείτε απλά τις σημειώσεις στην ημέρα που θέλετε!

3.

Ένα γραφείο στο σπίτι είναι ιδανικό αλλά χρειάζεται  οικογενειακό σχεδιασμό.

Γιαυτό, φτιάξτε ένα μαυροπίνακα σαν αυτόν, με διαφορετικές αποχρώσεις του γκρι. Αυτός ο πίνακας μπορεί να φιλοξενήσει πολλά χρονοδιαγράμματα. Σημειώνετε πάνω στον πίνακα, με διαφορετικό χρώμα κιμωλίας ο καθένας, τις υποχρεώσεις του και ότι θέλει να θυμάται. Ακόμα, υπάρχει αρκετός χώρος για αυτοκόλλητα χαρτάκια υπενθύμισης, αρκεί να θυμάστε κι εδώ, το βασικό κανόνα: ο καθένας το δικό του χρώμα!

4

Χάος στο γραφείο; Ποτέ πια!

Μην αφήνετε την επιφάνεια εργασίας σας, να εξαφανίζεται κάτω από σωρούς εγγράφων. Φθηνά, μη χρησιμοποιημένα δοχεία μπορούν  εύκολα να γίνουν δοχεία αποθήκευσης και  οργάνωσης με ένα σύγχρονο, διασκεδαστικό τρόπο.

5

Για κάτοχους περιοδικών και αρχείων γενικότερα…

Είναι καλό και ιδιαίτερα πρακτικό για τη  διατήρηση παλαιών θεμάτων σε τάξη, αλλά και για εύκολη πρόσβαση σε αυτά όταν χρειάζεται, η αρχειοθέτησή τους. Για μια μόνιμη λύση, εφοδιαστείτε τα ειδικά ντοσιέ της φωτογραφίας και σημειώστε επάνω στην ετικέτα, τα στοιχεία που περιέχουν.

6

Ράφια στους τοίχους!

Προσαρμόστε ράφια, δεξιά και αριστερά από τη πόρτα. Παραγγείλετε ένα κουτί με ράφια από mdf –χωρίς πλάτη -και ντύστε το με αυτοκόλλητο χαρτί. Είναι μια οικονομική και ευρύχωρη λύση. Για τα παιδιά, μπορείτε να παραγγείλετε σε μικρότερο μέγεθος, με ροδάκια.

Για να δώσετε στο έπιπλο μια καλύτερη μορφή, προσθέστε μερικές λεπτομέρειες: κολλήστε ταπετσαρία στο πίσω μέρος των ραφιών, και μια διακοσμητική ταινία στις ακμές του.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.