Αρχική Infokids Υγεία Χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων χωρίς μαλλιά για τα παιδιά με καρκίνο (video)

Χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων χωρίς μαλλιά για τα παιδιά με καρκίνο (video)

UntitledΟι αγαπημένοι μας χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων ξύρισαν τα κεφάλια τους, προκειμένου να συμπαρασταθούν και να δείξουν στα παιδιά που έχουν χάσει τα μαλλιά τους σε χημειοθεραπείες ότι δεν είναι μόνα τους.

Η ευρηματική ιδέα αποτελεί μέρος εκστρατείας για την ευαισθητοποίηση κατά του καρκίνου στη Βραζιλία. Ο Garfield, ο Snoopy και οι χαρακτήρες από την ταινία Rio 2 συμμετείχαν στο βίντεο για την προώθηση της διαφημιστικής καμπάνιας.

Untitled678Το μήνυμα που θέλουν να στείλουν οι δημιουργοί του βίντεο, θέλοντας να μειώσουν κάθε προκατάληψη γύρω από την ασθένεια, είναι ότι ένα παιδί με καρκίνο αξίζει να αντιμετωπίζεται ακριβώς όπως κάθε άλλο παιδί.

Δείτε το βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.