Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Χάρη στα ασύρματα ακουστικά της Sony θα γυμναστείτε, αλλά θα απαντήσετε και στις κλήσεις σας... ανεμπόδιστα

Χάρη στα ασύρματα ακουστικά της Sony θα γυμναστείτε, αλλά θα απαντήσετε και στις κλήσεις σας... ανεμπόδιστα

mdr-as700bt_orange_3_lifestyleΜε τα νέα ασύρματα splash proof ακουστικά MDR-AS700BT της Sony, έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε ανεμπόδιστα, ενώ γυμνάζεστε ,τους αγαπημένες σας μελωδίες.  Τα  ακουστικά συνδυάζουν την ανθεκτική και ευέλικτη κατασκευή με τον εξαιρετικό ήχο, χάρη στις εντυπωσιακές μονάδες οδήγησης δυναμικού τύπου 30 χλστ. 

MDR-AS700BTΗ ενσωματωμένη συνδεσιμότητα με NFC και Bluetooth παρέχει ελευθερία για να απολαμβάνετε, αλλά και να ελέγχετε, τη μουσική από το smartphone ή τη συσκευή αναπαραγωγής της μουσικής σας, χωρίς καλώδια να εμποδίζουν τις κινήσεις σας. Απλώς, αγγίξτε το smartphone με ενεργοποιημένο NFC στα ακουστικά σας για να δημιουργήσετε άμεσα μια ασύρματη σύνδεση και να ακούσετε τη μουσική σας, χωρίς καθυστερήσεις. Χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο, τα ακουστικά σάς δίνουν τη δυνατότητα να απαντάτε σε κλήσεις, χωρίς καμία προσπάθεια. Με αυτά τα ακουστικά, θα ακούτε μουσική για εννέα ολόκληρες ώρες.

MDR_AS700BT_Blue productΤα ασύρματα splash proof ακουστικά MDR-AS700BT, από τη Sony, διατίθενται σε δυο ζωηρά χρώματα, μπλε και πορτοκαλί.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.