Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Χαρίστε στα παιδιά τα ωραιότερα χριστουγεννιάτικα δώρα από το Παιχνιδοπωλείο του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου

Χαρίστε στα παιδιά τα ωραιότερα χριστουγεννιάτικα δώρα από το Παιχνιδοπωλείο του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου

Το Παιχνιδοπωλείο είναι ένα κατάστημα με πρωτότυπα παιχνίδια, εκπαιδευτικά βιβλία, δώρα για παιδικές γιορτές, λογοτεχνικά βιβλία, παραδοσιακά χειροποίητα αντικείμενα και πολλές άλλες ιδέες που δίνουν στα παιδιά την ευκαιρία να παίξουν δημιουργικά, να ερευνήσουν και να ψυχαγωγηθούν. Σκοπός του Παιχνιδοπωλείου είναι το παιδί, ολοκληρώνοντας την εξερεύνησή του στα εκθέματα του Παιδικού Μουσείου της Αθήνας, να μπορεί να συνεχίσει την ανακάλυψη της γνώσης και στο σπίτι του. Μπορείτε να βρείτε χριστουγεννιάτικα, χειροποίητα και παραδοσιακά δώρα για μικρούς και μεγάλους, εκπαιδευτικά και δημιουργικά αντικείμενα για όλη την οικογένεια αρκεί να κάνετε μια βόλτα στους χώρους του.

11535828_10153355340199691_7726251194379290744_n

Παιχνιδοπωλείο Ελληνικού Παιδικού Μουσείου

Κυδαθηναίων 14, Πλάκα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.