Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Χαρίστε στην επιδερμίδα σας ανοσία στη γήρανση!

Χαρίστε στην επιδερμίδα σας ανοσία στη γήρανση!

skin

Φανταστείτε μια κρέμα που θα έκανε την επιδερμίδα σας να έχει ανοσία στη γήρανση.  Οι πρωτοποριακές νέες συνθέσεις της Avon βοηθούν στην αποτελεσματική προστασία ενάντια στους περιβαλλοντικούς παράγοντες ενώ ταυτόχρονα μειώνουν αποτελεσματικά την εμφάνιση των σημαδιών της γήρανσης που προκαλούνται από τις συσσωρευμένες περιβαλλοντικές αλλαγές και επιβαρύνσεις.

Υπερβολικές θερμοκρασίες, μόλυνση, έκθεση σε ακτίνες UV και άλλοι εξωτερικοί παράγοντες μπορούν να προκαλέσουν αφυδάτωση και πρόωρη γήρανση στην επιδερμίδα μας. Στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο ποσοστό της φθοράς της επιδερμίδας προκαλείται από περιβαλλοντικούς παράγοντες. Η Avon ανέπτυξε και εξέλιξε τη σειρά περιποίησης επιδερμίδας ANEW Clinical E-Defense όχι μόνο για να οχυρώσει την επιδερμίδα ενάντια στην καθημερινή επίθεση, αλλά και για να μειώσει την εμφάνιση των σημαδιών της γήρανσης που προκαλούνται από αυτήν – ακόμα και να εξαφανίσει την όψη ρυτίδων που η επιδερμίδα σας είχε εδώ και πολλά χρόνια. Η πολυφασματική αγωγή με ΔΠ 50 και η κρέμα βαθιάς αναδόμησης «διορθώνουν» την όψη της φθοράς που έχει προκληθεί στην επιδερμίδα και όταν χρησιμοποιούνται μαζί έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την υγιή όψη της επιδερμίδας. Αυτά τα πολυφασματικά υποαλλεργικά προϊόντα είναι κατάλληλα για ευαίσθητη επιδερμίδα ενώ παράλληλα έχουν όλα τα αποτελεσματικά αντιγηραντικά οφέλη μιας αγωγής και τα ενυδατικά οφέλη μιας κρέμας.

Η αγωγή ANEW Clinical E-Defense με ΔΠ 50 και η κρέμα βαθειάς αναδόμησης στοχεύουν στην προστασία από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως ο καπνός, η μόλυνση, οι ακτίνες UV, υπερβολική ζέστη ή κρύο, ελεύθερες ρίζες,  που μπορούν να προκαλέσουν στην επιδερμίδα μας ορατά σημάδια γήρανσης.  Τα αποτελέσματα της χρήσης της αγωγής και της κρέμας μαζί ως μέρος της καθημερινής ρουτίνας ομορφιάς περιλαμβάνουν υγιή όψη της επιδερμίδας, ομοιόμορφο τόνο, καθαρότητα και απαλή υφή. Σχεδιασμένη με δείκτη προστασίας 50 από τις UVA/UVB ακτίνες, η πολυ-φασματική αγωγή περιλαμβάνει μια μείξη των πιο προηγμένων αντιοξειδωτικών συστατικών. Η κρέμα βαθιάς αναδόμησης, σχεδιασμένη με την αποκλειστική τεχνολογία Smart Repair* της Avon,  συνεχίζει και εντείνει το έργο που ξεκινά η αγωγή, μειώνοντας αισθητά την όψη των σημαδιών της γήρανσης που οφείλονται σε περιβαλλοντικούς παράγοντες, όσο εσείς κοιμάστε.

Τα αποτελέσματα της χρήσης της σειράς όταν τα δύο προϊόντα χρησιμοποιούνται συνδυαστικά:

  • Επιδιορθώνει την όψη της φθοράς της επιδερμίδας τα 4 τελευταία χρόνια.
  • Εξαφανίζει την όψη των σημαδιών που έχουν προκληθεί από τον ήλιο και ρυτίδες που η επιδερμίδα σας είχε για χρόνια.
  • Κλινικά έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει τη συνολική υγεία της επιδερμίδας στο 100% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα *.
  • Βοηθάει την αποτελεσματική προστασία της επιδερμίδας
  • Παρέχει αποτελεσματική μείωση των σημαδιών γήρανσης που οφείλονται σε περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.