Αρχική InfoBaby 0-36 μηνών Χαριτωμένα μωρά μετατρέπονται σε αστεία καρτούν - Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες!

Χαριτωμένα μωρά μετατρέπονται σε αστεία καρτούν - Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες!

P78iova (1)Δεν μπορείτε να σταματήσετε να δείχνετε τις φωτογραφίες του μωρού σας σε φίλους και συγγενείς; Ετοιμαστείτε για το επόμενο στάδιο: παιδικά πορτρέτα με ένα άγγιγμα καρτουνίστικης μαγείας!

Η έξυπνη ιδέα ανήκει στην εικονογράφο Maria Jose Da Luz από την Κόστα Ρίκα, η οποία συνοψίζει το έργο της σε τέσσερις μόλις λέξεις στην ιστοσελίδα της Behance.net: "Μικροί άνθρωποι, μικρά πορτρέτα". Η ταλαντούχα γραφίστρια οφείλει τη γοητεία της δουλειάς της στην "καθαρή ενέργεια, μαγεία, αθωότητα και ζωντάνια που έχουν τα παιδιά" και εξηγεί ότι τα παιδιά "μπορούν να φωτίσουν την ημέρα μας με ένα απλό χαμόγελο σε μια φωτογραφία ή ένα πορτρέτο".

1WXeo5X

I3brFwe

l5qPMxD

bike

MSakktm

6DuMEkB

OrbcCeo

EnS8RqK

KlhhMGh

wEjzu9C


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.