Αρχική Περιβάλλον Χαριτωμένα πάντα κάνουν "βαρελάκια" και παίζουν με το χιόνι σε ζωολογικό κήπο της Αμερικής

Χαριτωμένα πάντα κάνουν "βαρελάκια" και παίζουν με το χιόνι σε ζωολογικό κήπο της Αμερικής

920x920Το χιόνι μας κάνει όλους να νιώθουμε σαν μικρά παιδιά. Το πάλλευκο σκηνικό που στήνεται στο πέρασμά του είναι ιδανικό για παιχνίδι και διασκέδαση. Η ομορφιά όμως της φύσης δεν είναι μόνο για τους ανθρώπους αλλά και για τα ζώα που μόλις τους δοθεί η ευκαιρία να την απολαύσουν το κάνουν με την καρδιά τους.

24755BD800000578-2898463-Loving_this_Sixteen_month_old_Giant_panda_cub_Bao_Bao_plays_in_t-a-130_1420582053052

Η Bao Bao, το 16 μηνών πάντα που φιλοξενείται στο Εθνικό Ζωολογικό Κήπο της Ουάσινγκτον στην Αμερική έκανε την πρώτη του βόλτα έξω στο χιόνι την περασμένη Τρίτη και το βίντεο κατέγραψε τις απίστευτες αντιδράσεις του. Δεν χόρτασε ούτε στιγμή να βλέπει το χιόνι, κυλίστηκε "βαρελάκι" και έπαιξε με τη μαμά της, Mei Xiang, που επίσης φιλοξενείται στο Ζωολογικό Κήπο.

bao-bao-the-pandas-first-snow-day

Δείτε το βίντεο με το χαριτωμένο πάντα:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.