Αρχική Προτάσεις Αγοράς Χαρίζονται κουταβάκια!

Χαρίζονται κουταβάκια!

κουταβάκια γερμανικός ποιμενικόςΛάβαμε ένα πολύ ενδιαφέρον mail και δεν μπορούμε παρά να σας το παραθέσουμε. Κι αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις, μη διστάσετε να χαρίσετε στα παιδιά ένα πανέμορφο σκυλάκι. Η χαρά τους θα είναι μεγάλη, όπως και τα οφέλη που θα αποκομίσουν από τη συμβίωση με το ζωάκι.
«Το ένα μέλος της οικογένειας του Patini.gr πρόσφατα έγινε μαμά!
Η Penny που είναι γερμανικός ποιμενικός, στις 9 Δεκεμβρίου γέννησε 11 μικρά καταπληκτικά κουταβάκια!!!
Τα μικρά διάλεξαν την πιο κρύα μέρα του χειμώνα, με το χιόνι για να έρθουν στον κόσμο. Όπως ακριβώς είχε κάνει και η μητέρα τους πριν από τρία χρόνια.
Εάν μας ρωτήσετε “Είναι όντως καθαρόαιμα;”, θα σας απαντήσουμε ότι και η μητέρα και ο επίδοξος πατέρας είναι, αλλά... το επίμαχο πρωινό η Penny βρέθηκε έξω από το Φράκτη ενώ ο “σύζυγος” βρέθηκε από μέσα.
Είναι γνωστή η λαϊκή ρήση: “Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει”. Όπως και να έχει το αποτέλεσμα είναι αξιολάτρευτο... πολλαπλά!

Απαραίτητες διευκρινίσεις…

1. Τα κουταβάκια δεν αποστέλλονται με ACS κούριερ (όπως τα παιχνίδια !), αλλά παραλαμβάνονται από την έδρα μας, στην Παιανία Αττικής.

2. Τα κουταβάκια θα είναι διαθέσιμα προς αναχώρηση από το τέλος του μήνα που πλησιάζουν το δίμηνο από την γέννησή τους.

3. Τα κουταβάκια θα έχουν κάνει το πρώτο τους εμβόλιο και θα έχουν απογαλακτιστεί τελείως. Ήδη έχουν αρχίσει να λαμβάνουν και επιπλέον τροφή, εκτός του μητρικού γάλακτος.

4. Κατά προτίμηση θα θέλαμε ανάδοχους που έχουν κήπο, αλλά δεν είναι δεσμευτικό.

5. Φυσικά και δεν είναι απαραίτητη καμία απολύτως αγορά προϊόντος από το Patini.gr, αλλά πολλή αγάπη και αγκαλιές για να γίνετε εσείς ή το παιδί σας “κηδεμόνας”.
Πληροφορίες στο info@patini.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter