Αρχική Νέα Χαρούμενο καλοκαίρι με παιδικά βιβλία από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη

Χαρούμενο καλοκαίρι με παιδικά βιβλία από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη

MIlou k koukla 001
Οι εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη διακρίνονται για τα παιδικά, ποιοτικά βιβλία τους. Και για το φετινό καλοκαίρι, μας προτείνουν 5  παιδικά βιβλία, ευχάριστα μα και εκπαιδευτικά! Για να είμαστε χαρούμενοι μικροί και μεγάλοι.

1. Ο μικρός Μυλού και η κούκλα των ευχών, της Ελισσάβετ Ζητουνιάτη, για παιδιά ηλικίας άνω των 4 ετών: Ο άτακτος γάτος Μυλού μπαίνει σε μπελάδες όταν απομακρύνεται από το σπίτι του χωρίς να το ξέρει η μητέρα του, έχοντας ευτυχώς τη βοήθεια της μαγικής κούκλας των ευχών.

Ex_Iiou_Kroko

2. Ιιίου και Κρόκο, της Σίσσυς Θεοφανοπούλου, για παιδιά ηλικίας άνω των 4 ετών: Το μικρό κουνούπι, ο Ιιίου, συναντά τον μελιτζανομύτη κροκόδειλο, τον Κρόκο, και ξεκινούν μια μεγάλη κουνουποκροκοδειλοπεριπέτεια, γνωρίζοντας τη διαφορετικότητα των πλασμάτων.

Ex_RomanosFarofylakas

 3. Ο Ρωμανός ο Φαροφύλακας, του Γιώργου Παπασταματίου, για παιδιά ηλικίας άνω των 7 ετών: Ο Ρωμανός ο Φαροφύλακας σώζει τους ναυτικούς από την κακοκαιρία και καταφέρνει να γίνει ο καλύτερος φίλος του καπετάν-Γιώργη, του πιο δύστροπου καπετάνιου.

kaminatzis_zoue_5x8

4. Ο Καμινατζής και η Ζούε, της Ρέας Γιαννοπούλου, για παιδιά ηλικίας άνω των 9 ετών: Στο Παρίσι, την εποχή του ιμπρεσιονισμού, τρία παιδιά από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις γνωρίζονται κάτω από περίεργες συνθήκες, αναπτύσσοντας μεταξύ τους μια βαθιά φιλία.

Ex_PoliYdrairas

5. Η Πόλη της Υδράηρας, της Κωνσταντίνας Μόσχου, για έφηβους και ενήλικες: Σε μια εποχή στο μέλλον, μετά από την απαγόρευση της τεχνολογίας και την επιστροφή στον φυσικό τρόπο ζωής, ο νεαρός Μάξιμος θα σώσει τη Γη των Λας από νέα επικείμενη καταστροφή.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τα βιβλία, αλλά αποκτήστε και on line από το http://www.siderisbooks.gr/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.