Αρχική Νέα Χαρούμενο κι ευτυχισμένο το 2015!

Χαρούμενο κι ευτυχισμένο το 2015!

Happy-New-Year-2015-Tree

Το infokids.gr εύχεται σε όλους υγεία, χαρά, δύναμη, ελπίδα και πολλά πολλά όνειρα για το 2015. Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, ας προσπαθήσουμε όλοι να κάνουμε θετικές και χαρούμενες σκέψεις όσο και αν η οι συνθήκες είναι αντίξοοες. Εμείς, σε πείσμα των καιρών, ας έχουμε ελπίδα στην ψυχή και τα πιο όμορφα συναισθήματα για τους διπλανούς μας. Ας προσπαθήσουμε να φτιάξουμε τον κόσμο μας έτσι όπως θα τον θέλαμε και τον έχουμε ονειρευτεί. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις...

Με την ευχή το 2015 να είναι μια χρονιά όπου καθένας από εμάς θα οραματιστεί και θα πετύχει το προσωπικό του θαύμα, υποδεχόμαστε το νέο έτος με αισιοδοξία και θετικές σκέψεις για καλύτερες μέρες, πιο χαρούμενες, φωτεινές και γεμάτες χαμόγελα!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.