Χίθροου: Δεν φαντάζεστε για ποιο λόγο κατέσχεσαν το επιτραπέζιο παιχνίδι αυτών των παιδιών!

2A14D6F800000578-3142977-image-m-17_1435574271866Μια μητέρα ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει την απίστευτη περιπέτεια που έζησε η ίδια και η οικογένεια της, όταν το προσωπικό ασφαλείας στο αεροδρόμιο του Χίθροου κατέσχεσε το επιτραπέζιο παιχνίδι των παιδιών της «Pass The Bomb», με το οποίο έπαιζαν λίγο πριν την πτήση στην αίθουσα αναχωρήσεων. Η Katy Reilly από το Λονδίνο εξηγεί ότι το παιχνίδι που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 ετών και άνω, διαθέτει μια ψεύτικη ηλεκτρονική βόμβα που «κινείται» ανάμεσα στους παίκτες, οι οποίοι πρέπει να μαντέψουν πληροφορίες σχετικά με διάφορες κάρτες προτού η συσκευή εκραγεί!

«Δεν μπορώ να το καταλάβω. Προφανώς και δεν πρόκειται για αληθινό όπλο! Θεωρώ αυτή την αντίδραση ελαφρώς υπερβολική. Πρόκειται μόνο για μια μικρή, πλαστική ωρολογιακή βόμβα. Στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένα χρονόμετρο, ένα τέχνασμα», αναφέρει η 28χρονη μητέρα των δύο παιδιών.

H κα. Reilly μετέφερε το παιχνίδι στη χειραποσκευή της, όμως όταν πέρασε από τον καθιερωμένο έλεγχο, οι υπάλληλοι της είπαν ότι δεν μπορούσε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με το παιχνίδι στην τσάντα της, καθώς θα μπορούσε να αποτελέσει δυνητικό όπλο. Η απογοήτευση της μητέρας και των δύο παιδιών ήταν ακόμη μεγαλύτερη, όταν ενημερώθηκαν ότι το αεροδρόμιο δεν πρόκειται να τους αποζημιώσει για το επιτραπέζιο παιχνίδι.

Από την πλευρά τους, εκπρόσωποι από το αεροδρόμιο του Χίθροου αρνήθηκαν να σχολιάσουν το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά επιβεβαίωσαν ότι στα απαγορευμένα αντικείμενα συμπεριλαμβάνονται αντίγραφα ή απομιμήσεις εκρηκτικών συσκευών.