Χοιρινές μπριζόλες με μπύρα, λάχανο & μήλα!

Ένας μοναδικός συνδυασμός γεύσεων και αρωμάτων σε ενα πλούσιο πιάτο ιδανικό για φθινοπωρινό τραπέζι!

Θα χρειαστούμε:
4 χοιρινός μπριζόλες
1/2 λάχανο Savoy ψιλοκομμένο
3 κ.σ. σπορέλαιο
1 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε λεπτές φέτες
1 κ.σ. μουστάρδα Dijon
2 ξινόμηλα κομμένα σε λεπτές φέτες
1 φλ. τσαγιού  μπυρα
2 κλωναρακια φρέσκο Θυμάρι
1 κυβο ζωμό βοδινού
Αλάτι & φρέσκο πιπέρι

Εκτέλεση:
Καρυκευουμε τις μπριζόλες με αλάτι και πιπέρι και απο τις δυο πλευρές.
Ρίχνουμε το σπορέλαιο σε ενα μεγάλο τηγάνι με χοντρό πάτο και το βάζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για να ζεσταθεί καλα. Τηγανίζουμε τις μπριζόλες μέχρι να πάρουν καφετί χρώμα απο τη μια πλευρά και τις γυρίζουμε απο την άλλη. Τις βγάζουμε, τις βάζουμε σε ενα πιάτο και τις αφήνουμε στην άκρη.
Ρίχνουμε στο τηγάνι το κρεμμύδι και το σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσει ανακατεύοντας με μια ξύλινη κουτάλα. Προσθέτουμε τη μουστάρδα και φρέσκο μαύρο πιπέρι. Στη συνέχεια ρίχνουμε το ψιλοκομμένο λάχανο και και τα μήλα. Ρίχνουμε λίγο αλάτι και μαγειρεύουμε για ακομα ενα λεπτό. Αδειάζουμε στο τηγάνι τη μπυρα, το ζωμό, το Θυμάρι και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση.
Ξαναβάζουμε τις μπριζόλες μεςα στο τηγάνι. Κλείνουμε το τηγάνι με το καπάκι του και το αφήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 15′ μέχρι να ψηθεί καλα το κρεας. Ρίχνουμε λίγο πιπέρι και αποσύρουμε το φαγητο απο τη φωτιά. Μοιράζουμε σε πίτα τις μπριζόλες και ρίχνουμε απο πάνω το μείγμα με το λάχανο και τα μήλα.