Χοιρινό με τσίλι και κολοκυθάκια!

Έντονη γεύση, πλούσια αρώματα σε ένα πιάτο ιδανικό για την εποχή!

Θα χρειαστούμε:
1 κιλό μπούτι χοιρινό κομμένο σε κύβους
3 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ξερά χοντροκομμένα
1 κ.γ. κύμινο
¼ κ.γ. πάπρικα γλυκιά
½ κ.γ. κόκκινο τσίλι σε σκόνη
½ κιλό σος τσίλι κον κάρνε σε βαζάκι
1 κονσέρβα ντομάτα κον κασέ
1 κύβο βοδινού
2 κολοκυθάκια κομμένα σε μικρούς κύβους
1-2 κ.σ. φρέσκο κόλιανδρο χοντροκομμένο
Αλάτι & φρέσκο πιπέρι

Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα σε μέτρα φωτιά 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κρέας. Σοτάρουμε από όλες τις πλευρές ώστε να ροδίσει . Βγάζουμε το κρέας από τη φωτιά, προσθέτουμε άλλη μια κουταλιά της σούπας λάδι, ρίχνουμε τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε όλα τα μπαχαρικά, αλάτι , πιπέρι, ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα και ξαναρίχνουμε μέσα στη κατσαρόλα το κρέας. Προσθέτουμε το τσίλι κον κάρνε και μετά γεμίζουμε το βαζάκι κατά ¼ νερό, ρίχνοντάς το και αυτό στην κατσαρόλα. Μετά ρίχνουμε την ντομάτα κον κασέ, τον κύβο και ανακατεύουμε.
Αφήνουμε το κρέας να μαγειρευτεί σε χαμηλή φωτιά για 1 ώρα ανακατεύοντας περιοδικά, σε μισοσκεπασμένη κατσαρόλα μέχρι να μαλακώσει. Αφού περάσει η μια ώρα, ρίχνουμε τα κολοκυθάκια και μαγειρεύουμε για ακόμα 30’. Όταν σερβίρουμε γαρνίρουμε με τον φρέσκο κόλιανδρο.