Αρχική InfoTeens Sports Χορέψτε και γυμναστείτε στο εργαστήρι χορού του Booze

Χορέψτε και γυμναστείτε στο εργαστήρι χορού του Booze

modern style dancerΈνα εργαστήρι χορού, κίνησης και γυμναστικής με άξονα την κουλτούρα του σώματος διοργανώνεται κάθε εβδομάδα στο Booze Cooperativa. Στο πρόγραμμα του Booze Lab Dance περιλαμβάνονται μαθήματα διαφορετικών επιλογών έκφρασης και εκγύμνασης του σώματος. Ένα εργαστήρι που διαμορφώνεται έτσι ώστε απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτου ηλικίας ή σωματότυπου και σε όλα τα επίπεδα αρχάρια και μη.
Pilates, yoga. barre a terre μπαλέτο, αφρικάνικος χορός, φλαμένκο,Όλα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε μαθητή, σε ευέλικτες ώρες και προγράμματα, με το μικρότερο δυνατό κόστος συμμετοχής.Πώς γίνεται όμως, σ΄ ένα χώρο διασκέδασης, στην καρδιά της Αθήνας, να κρατηθεί η ισορροπία μεταξύ σωματικής-πνευματικής αρμονίας και του “θορύβου” της καθημερινότητας;

Η συμμετοχή είναι 8 ευρώ την ώρα, εκτός από τον αφρικάνικο χορό που είναι 10 ευρώ την ώρα.

Περισσότερες πληροφορίες για το Booze Lab Dance:
6936609948
Δευτέρα-Σάββατο 10:00-21:00

BOOZE COOPERATIVA
Κολοκοτρώνη 57 - 59B, Αθήνα
210 3240944 - 2103240945


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.