Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Χωρίς απρόοπτα οι φετινές Πανελλαδικές - Τι δήλωσε ο νέος υπουργός Παιδείας

Χωρίς απρόοπτα οι φετινές Πανελλαδικές - Τι δήλωσε ο νέος υπουργός Παιδείας

6dd8f0b6a52b2f0b970f9f84f40d8c6bΟ υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς, ξεκαθάρισε ότι οι αλλαγές στις Πανελλαδικές δεν πρόκειται να γίνουν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σχολικής χρονιάς 2015 - 2016 αλλά θα προκύψουν μετά από διάλογο και θα ισχύσουν απο του χρόνου.

Ο κ. Μπαλτάς μιλώντας στην Καθημερινή αποσαφήνισε, ότι δεν θα γίνουν αλλαγές στο σύστημα εξετάσεων της φετινής Γ΄ Λυκείου. Ουσιαστικά, ο κ. Μπαλτάς παίρνει αποστάσεις από τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας Τάσου Κουράκη, ο οποίος την Τρίτη είπε ότι «θα διευρυνθούν τα επιστημονικά πεδία».

Από την άλλη, ο κ. Μπαλτάς πρόσθεσε ότι με τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης θα τεθούν οι προτεραιότητες και θα αρχίσει διάλογος για τα εκπαιδευτικά ζητήματα. Ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης είχε δηλώσει ότι οι μαθητές της Α' και της Β' Λυκείου θα δώσουν προαγωγικές εξετάσεις χωρίς την Τράπεζα Θεμάτων η οποία καταργείται, ενώ καταργούνται και οι εξετάσεις που θα προσμετρούν σε ποσοστό για την είσοδο στην ανώτατη εκπαίδευση.

Τάσος Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων», νέα βιβλία στα σχολεία


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter