Αρχική Νέα Χωρίς γάλα επί τρεις ημέρες έμεινε μωρό 18 μηνών στην Πάτρα - Σε κατάσταση απελπισίας πολλές οικογένειες με οικονομικά προβλήματα

Χωρίς γάλα επί τρεις ημέρες έμεινε μωρό 18 μηνών στην Πάτρα - Σε κατάσταση απελπισίας πολλές οικογένειες με οικονομικά προβλήματα

o-FEEDING-BABY-MILK-facebookΤο γάλα - το οποίο δεν υπήρχε - ήταν το μοναδικό "ίχνος" φαγητού για οικογένεια με παιδιά στα Βραχνέικα της Πάτρας. Οι οικογένεια προσπάθησε να καλύψει την πείνα του μόλις 18 μηνών μικρότερου παιδιού της , με υπολείματα γάλακτος, στο οποίο η μεγαλύτερη ποσότητα ήταν νερό, μέχρι που τελείωσε και αυτό. Οι γονείς μη αντέχοντας άλλο να βλέπουν τα παιδιά τους να πεινάνε το πρωί της Τρίτης απευθύνθηκαν  στο «Φωτεινό Αστέρι», φοβούμενοι πως αυτά δεν θα άντεχαν άλλο. Να σημειωθεί πως για καιρό κρατούσαν κρυφό το δράμα που περνούσαν ζώντας το δικό τους Γολγοθά.

Το εισόδημά της οικογένειας είναι πλέον μηδενικό, όπως και ακόμα 4 νέων οικογενειών της Πάτρας που στα επόμενα 24ωρα θα ζουν στο δρόμο, έχοντας αρχίσει να πωλούν τα ελάχιστα έπιπλά τους για λίγα ευρώ και μη έχοντας σύντομα κάπου να τα τοποθετήσουν.

Μόνο μέσα σε μία εβδομάδα στο «Φωτεινό Αστέρι», προσέτρεξαν για βοήθεια 10 οικογένειες Πατρινών και από την αρχή του χρόνου ο αριθμός των οικογενειών έχει αγγίξει τις 60, όλες με μικρά παιδιά. «Φοβόμαστε ότι πολύ σύντομα θα χάσουμε το μέτρημα της ανέχειας και της εξαθλίωσης», σχολίασε στο «patrastimes.gr», ο πρόεδρος του Χρήστος Σπηλιόπουλος.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.