Αρχική InfoTeens Νέα Χωρίς τη φυλακή θα κυκλοφορεί πλέον η Μονόπολη!

Χωρίς τη φυλακή θα κυκλοφορεί πλέον η Μονόπολη!

monopoly-new-tokens.jpeg-1280x960Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα επιτραπέζια παιχνίδια μικρών και μεγάλων παιδιών. Ποιος άλλωστε μπορεί να ξεχάσει τις επικές παρτίδες που όλοι λίγο έως πολύ έχουμε παίξει σε κάποια στιγμή της ζωής μας; Ο λόγος για την Μονόπολη που σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να υποστεί μια σημαντική αλλαγή στο περιεχόμενό της.

Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, η καινούργια έκδοση της «Μονόπολης» δε θα περιλαμβάνει το περίφημο τετραγωνάκι της φυλακής, ύστερα από απόφαση των υπεύθυνων της εταιρείας Hasbro, οι οποίοι θέλουν ένα παιχνίδι πιο γρήγορο που θα συμβαδίζει με το πιεστικό πρόγραμμα των σημερινών παιδιών. Χωρίς τη φυλακή, το παιχνίδι θα διαρκεί μόλις 30 λεπτά με αποτέλεσμα τα παιδιά να ξεκλέβουν λίγο χρόνο ανάμεσα στα διαβάσματα και τις εξωσχολικές δραστηριότητές τους ώστε να παίζουν το επιτραπέζιο παιχνίδι.

8265484719_e73987e288_zΟι κατασκευαστές παιχνιδιών έχουν εφαρμόσει την ίδια τακτική και σε παλαιότερα παιχνίδια, όπως το «Scrabble» και το «Boggle», με νέες πιο γρήγορες εκδόσεις.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.