Αρχική InfoMommy Νέα Χωρισμένη μητέρα δύο ανηλίκων τέκνων, "κούρεψε" το χρέος της, κατά 87% με δικαστική απόφαση

Χωρισμένη μητέρα δύο ανηλίκων τέκνων, "κούρεψε" το χρέος της, κατά 87% με δικαστική απόφαση

koyremata_20_sta_kokkina_daneia_alla_prota_ypagogi_sti_rythmisi_ton_100_doseonΤο Ειρηνοδικείο της Νεάπολης Λασιθίου, με την υπαρ. 41/2014 απόφαση του απάλλαξε κατά 87% του χρέους, των δανείων της ξενοδοχειακή υπάλληλο, διαζευγμένη μητέρα δύο ανηλίκων τέκνων , που είχε συνολικού ποσού χρέωσης ,43.992,23 ευρώ σε δύο πιστώτριες Τράπεζες, η ίδια τυγχάνει, χωρίς ουσίας περιουσιακά στοιχεία, με μοναδικό περιουσιακό στοιχείο ένα Ι.Χ με χαμηλή εμπορική αξία.

Το Ειρηνοδικείο ,της Νεάπολης Λασιθίου, με την  απόφασή του,

α) Ρύθμισε το χρέος της δανειολήπτριας , με την καταβολή μηνιαίων δόσεων των 100 ευρώ, για μια πενταετία 5Χ12= 60 δόσεις συνολικού ποσού καταβολής και προς τις δύο πιστώτριες Τράπεζες ,στο τέλος της πενταετίας 6.000 ευρώ και απαλλαγή του υπολοίπου ποσού των 38.000 ευρώ. δηλ."κούρεμα" του ποσού του συνολικού χρέους, κατά 87% περίπου

β)"Κούρεψε" το χρέος της εν λόγω δανειολήπτριας κατά του ποσού των 38.000 ευρώ. δηλαδή κατά ποσοστό 87% περίπου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.