Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Χορός και παραδοσιακό γλέντι μας περιμένουν στα «Κατωγεφυριώτικα» (4,5,6/7)

Χορός και παραδοσιακό γλέντι μας περιμένουν στα «Κατωγεφυριώτικα» (4,5,6/7)

Afisa 70x100 katwgefyriotikaΟ Πολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Γέφυρας «Ο Άγιος Γεώργιος» θα πραγματοποιήσει  την ετήσια γιορτή ελληνικής και λαϊκής παράδοσης «Κατωγεφυριώτικα» στις 4,5 και 6 Ιουλίου 2014 και ώρα 21:00 στη Δυτική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο γήπεδο Κάτω Γέφυρας.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Την Παρασκευή 4 Ιουλίου, ιστορική αναδρομή στην μακραίωνη Κρητικομακεδονική φιλία μέσα από την μουσικοχορευτική παράδοση των δύο αυτών ακριτικών περιοχών. Συμμετέχουν τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Γέφυρας, το χορευτικό της Ένωσης Κωφών Βορείου Ελλάδος (ένα χορευτικό που χορεύει από καρδιάς)  και το χορευτικό της Νέας  Μεσημβρίας.

Ακολουθεί παραδοσιακό γλέντι για όλους με οργανοπαίχτες από την Γουμένισσα και την Κρήτη.

Το Σάββατο 5 Ιουλίου, ποντιακοί χοροί και τραγούδια και παραδοσιακό γλέντι για όλους με τον γνωστό Θύμιο Γκογκίδη και την ορχήστρα του.

Τέλος την Κυριακή 6 Ιουλίου επίδειξη Γεωργιανών μπαλέτων και στη συνέχεια λαϊκή βραδιά για όλους με την ορχήστρα του Μιχάλη Ξούρου.

Είσοδος ελεύθερη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.