Αρχική InfoBaby Εγκυμοσύνη Χωρούν 42 εβδομάδες εγκυμοσύνης σε 1 λεπτό; Δείτε το χαριτωμένο βίντεο!

Χωρούν 42 εβδομάδες εγκυμοσύνης σε 1 λεπτό; Δείτε το χαριτωμένο βίντεο!

pregnantΟύτε στιγμή δεν είχε σκεφτεί ο Sergei Malishev από το Ισραήλ την επιτυχία που θα είχε το βίντεο που δημιούργησε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της συζύγου του!

Κατά καιρούς έχουμε δει αρκετά βίντεο που περιγράφουν την πορεία της εγκυμοσύνης από εβδομάδα σε εβδομάδα, όμως αυτό που θα παρακολουθήσετε μας εντυπωσίασε με το έξυπνο "σενάριο", τα ηλιόλουστα τοπία και έναν χαριτωμένο σκύλο σε πρωταγωνιστικό ρόλο! Το ζευγάρι τραβούσε 5-6 φωτογραφίες κάθε εβδομάδα της κύησης, ενώ οι εντυπωσιακές εικόνες στο ιστιοπλοϊκό τραβήχτηκαν στις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Ελλάδα.

«Αρχικά δημιουργήσαμε το βίντεο για να θυμόμαστε τις υπέροχες στιγμές της εγκυμοσύνης, αλλά όταν ο γιος μας γεννήθηκε, σκεφτήκαμε ότι θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να τον συστήσουμε στους φίλους μας", αναφέρουν οι ευρηματικοί γονείς.

 Δείτε το βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.