Αρχική Famous Parents Xρ. Δάντης: Προσεχώς μπαμπάς για τρίτη φορά!

Xρ. Δάντης: Προσεχώς μπαμπάς για τρίτη φορά!

dantis_2013_6_3_15_52_21_b2Ο Χρήστος Δάντης φαίνεται ότι απολαμβάνει το ρόλο του πατέρα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες Θα γίνει για τρίτη φορά μπαμπάς! Η σύζυγός του, Τζένη Βουτσίνου, διανύει ήδη τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της, σχεδόν δύομισι χρόνια μετά τη γέννηση της μικρής Μαριζέτας, ετοιμάζονται να υποδεχθούν το νεότερο μέλος της οικογένειας τους.

Αυτό θα είναι το τρίτο παιδί για τον Χρήστο Δάντη, καθώς, εκτός από την κόρη του με την Τζένη Βουτσίνου, έχει αποκτήσει ακόμη έναν γιο, τον σχεδόν 16 ετών σήμερα Χριστόφορο, καρπό του έρωτά του με την πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Τοπάζη.

9ca0730808447d8bf20ac48df7100157_L


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.