Αρχική Προτάσεις Αγοράς Χρήσιμα tips για να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη απόδοση του ψυγείου σας

Χρήσιμα tips για να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη απόδοση του ψυγείου σας

Οι οικιακές συσκευές αντιπροσωπεύουν περίπου το 20% της κατανάλωσης ενέργειας του νοικοκυριού, με τα ψυγεία να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Εάν λοιπόν θέλετε να μειώσετε τα έξοδα στο σπίτι σας, πρέπει να ξεκινήσετε από το ψυγείο σας! Πώς θα τα καταφέρετε; Αρκεί να ακολουθήσετε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την απόδοση του ψυγείου σας!

5 tips για να ενισχύσετε την απόδοση του ψυγείου σας

1. Ξεφορτωθείτε τα φαγητά που έχουν περισσέψει. Αναπόφευκτα, κάποια από αυτά έχουν ξεχαστεί στο βάθος του ψυγείου και αποσυντίθενται αργά, με αποτέλεσμα να ενισχύεται η αναπαραγωγή μυκήτων που πιθανώς μολύνουν άλλα τρόφιμα. Ένας εύκολος τρόπος να τα ξεφορτωθείτε είναι να σημειώσετε τα περισσεύματα κάθε ημέρας με το αντίστοιχο χρώμα, π.χ. κόκκινο για τη Δευτέρα, πράσινο για την Τρίτη κ.ο.κ. Όταν ανοίξετε το ψυγείο την Κυριακή θα ξέρετε ότι μπορείτε να πετάξετε τα τρόφιμα με κόκκινο ή πράσινο χρώμα χωρίς δεύτερη σκέψη!

2. Σε πολλές κουζίνες τα ψυγεία τοποθετούνται όσο το δυνατόν πιο κοντά στον τοίχο, προκειμένου να κερδίσουμε λίγα παραπάνω εκατοστά ελεύθερου χώρου. Όμως, αυτά τα λίγα εκατοστά είναι πολύ σημαντικά. Αν τραβήξετε το ψυγείο 2,5-5 εκατοστά προς τα εμπρός μπορείτε να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας του ψυγείου σας έως και 40%, παρατηρώντας αμέσως τη διαφορά στη χρήση του.

lg centum refrigerator 2

3. Το ψυγείο λειτουργεί καλύτερα όταν είναι γεμάτο, καθώς τα κρύα αντικείμενα βοηθούν τα υπόλοιπα να παραμείνουν κρύα, κι έτσι η συσκευή σας δεν χρειάζεται να λειτουργεί τόσο σκληρά. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να γεμίσετε μια άδεια κανάτα με 75% νερό βρύσης και να την αφήσετε μέσα στο ψυγείο, ώστε να βοηθά στη διατήρηση της χαμηλής θερμοκρασίας της συσκευής, Επιπλέον, θα έχετε πάντα παγωμένο νερό!

4. Τα πηνία στο πίσω μέρος του ψυγείου έχουν την τάση να συγκεντρώνουν πολλή σκόνη με την πάροδο του χρόνου, με αποτέλεσμα το ψυγείο να μη λειτουργεί τόσο καλά όπως στο παρελθόν. Γι αυτό χρειάζεται μια μικρή συντήρηση τουλάχιστον μια φορά το χρόνο. Έτσι, ο συμπιεστής του ψυγείου σας θα λειτουργεί πιο αποτελεσματικά, χωρίς να καταναλώνει πολλή ενέργεια και δεν θα φθείρεται τόσο γρήγορα.

5. Καλύψτε τα πάντα: Τα περισσότερα τρόφιμα μέσα στο ψυγείο περιέχουν υγρασία. Όταν δεν τα σκεπάζετε, η υγρασία αυτή απελευθερώνεται στον αέρα και η συσκευή σας χρειάζεται να δουλέψει στο διπλάσιο για να την εξαφανίσει.

Εξοικονομήστε ακόμα περισσότερη ενέργεια με τον Inverter Γραμμικό Συμπιεστή της LG

Εξοικονομήστε ακόμα περισσότερη ενέργεια
με τον Inverter Γραμμικό Συμπιεστή της LG

Εάν μάλιστα, συνδυάσετε τα παραπάνω tips με την επιλογή ενός ψυγειοκαταψύκτη που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες ολόκληρης της οικογένειας, το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει στο μέγιστο! Το νέο μοντέλο GBB60NSYQE της LG Electronics αποτελεί την πιο έξυπνη επιλογή για τα επόμενα 20 χρόνια προσφέροντας #MeresGematesEnergeia, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία Centum System™ που προσφέρει κορυφαία ενεργειακή απόδοση και εντυπωσιακή ανθεκτικότητα. Εξοπλισμένος με τον γραμμικό συμπιεστή Inverter ενεργειακής απόδοσης A+++ -20%, το νέο μοντέλο ψυγειοκαταψύκτη της LG καθιστά την έξυπνη και ιδανική επιλογή για εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους.

nature fresh

Τα τρόφιμα χρειάζονται διαφορετικές θερμοκρασίες για να διατηρήσουν τη φρεσκάδα τους, αλλά πώς μπορεί να επιτευχθεί αυτό, όταν αποθηκεύονται όλα στο ίδιο ψυγείο; Βασικό χαρακτηριστικό του νέου ψυγειοκαταψύκτη της LG αποτελεί η τεχνολογία NatureFRESH, η οποία διαθέτει 3 λειτουργίες για να διατηρούνται τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η διατήρηση του σωστού επιπέδου της υγρασίας έχει μεγάλη σημασία, ώστε τα φρούτα και τα λαχανικά να διατηρούνται φρέσκα στο ψυγείο. Το συρτάρι FRESH Balancer είναι εξοπλισμένο με έναν απλό διακόπτη που ρυθμίζει τη βέλτιστη υγρασία για την αποθήκευση των φρούτων και των λαχανικών. Το συρτάρι FRESH Converter σας επιτρέπει να επιλέγετε τη σωστή θερμοκρασία είτε αποθηκεύετε κρέας, ψάρι ή λαχανικά, ενώ το σύστημα ψύξης NatureFRESH κυκλοφορεί τον ψυχρό αέρα χρησιμοποιώντας πολλαπλούς αεραγωγούς για την ομοιόμορφη ψύξη του εσωτερικού χώρου στο ψυγείο.

fresh balancer

Εκτός από πολύτιμος σύμμαχος κάθε νοικοκυράς που εξασφαλίζει μακρά διάρκεια στα τρόφιμα, ο ιδανικός ψυγειοκαταψύκτης πρέπει να είναι λειτουργικός και να προσφέρει ικανοποιητικές επιλογές αποθήκευσης.

Κι επειδή τώρα που έρχονται γιορτές σίγουρα θα χρειαστείτε ακόμα περισσότερες επιλογές για την αποθήκευση των τροφίμων στο ψυγείο σας, η LG ανασχεδίασε τον εσωτερικό χώρο του νέου της μοντέλου ώστε να έχει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, όπως το βελτιωμένο αναδιπλούμενο ράφι, το οποίο με δύο κινήσεις διπλώνει και δημιουργεί χώρο για μια μεγάλη γκάμα αντικειμένων από μεγάλα δοχεία έως ψηλά μπουκάλια. Επιπλέον, η εταιρεία αναβάθμισε τη σχάρα κρασιών, ώστε να μπορεί να φιλοξενεί έως πέντε μπουκάλια κρασιού και δημιούργησε μεγαλύτερο συρτάρι καταψύκτη για να είναι δυνατή η κατάψυξη τροφίμων μεγάλου μεγέθους.

folding shelf

Φιλικοί προς το περιβάλλον, με υψηλή απόδοση, ευκολία στο χειρισμό και premium σχεδιασμό, οι επιλογές σε ψυγειοκαταψύκτες της LG είναι πολλές και συναρπαστικές! Αρκεί να ανακαλύψετε το μοντέλο εκείνο που θα μεταμορφώσει την κουζίνα σας και να απολαύσετε τον εργονομικό του σχεδιασμό και τις #MeresGematesEnergeia που θα σας προσφέρει.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.