Χρήσιμες συμβουλές για την φροντίδα του οργανισμού τον Χειμώνα

Μερικές χρήσιμες συμβουλές για την προστασία του οργανισμού και την φροντίδα της επιδερμίδας κατά την διάρκεια του χειμώνα:

Βιταμίνες για προστασία του οργανισμού

Οι βιταμίνες και τα φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων, όπως η Εχινάκεια, ενισχύουν τον οργανισμό προσφέροντας ήπια αλλά αποτελεσματική προστασία του ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην απορρόφηση του φυλλικού οξέος και στην αναγέννηση των ερυθρών αιμοσφαιρίων.

Κρέμα χεριών για ενυδάτωση

Οι κρέμες χεριών βοηθούν στη σωστή ενυδάτωση του δέρματος, θρέφουν το δέρμα σε βάθος και ενισχύουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Επιλέξτε προϊόντα με φυσικά συστατικά όπως είναι τα βιολογικά εκχυλίσματα της εταιρίας korres και ενισχύστε τον οργανισμό με φυτικά έλαια, όπως το αμυγδαλέλαιο που απαλύνει τις ρυτίδες, μαλακώνει το άγριο δέρμα και θρέφει τις ξηρές επιδερμίδες.

Σιρόπι και καραμέλες για τον λαιμό

Ανακουφίστε τον ερεθισμένο λαιμό και μαλακώστε τον βήχα και την ξηρολαιμία με σιρόπι και καραμέλες για τον λαιμό. Και πάλι πρώτα στις προτιμήσεις μας είναι τα φυσικά, οργανικά υλικά όπως το μέλι και η καλέντουλα που ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και διατηρεί τη φυσική υγρασία του δέρματος.